reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Przekleństwo lekarzy 😂"pacjentka która uważa, że wie lepiej" ale szczerze mam to gdzieś. Jakby to o jego zdrowie chodziło to myślę, że zrobiłby to samo i kopał tak długo w czeluściach oparcowań medycznych i doświadczeń innych aż by zmalał wyjście i my zwyczajnie zrobiłyśmy to samo.
Dokładnie, mnie lekarz namówił na 4 inseminacje, 3 transfery in vitro z których miałam 3 ciąże biochemiczne, a jak sfrustrowana znalazłam przyczynę na własna rękę to udało mi się zajść w ciąże naturalnie w 1 cyklu starań 😅 warto szukać!!

Ja również się żegnam z Wami beta spada, czyli od wtorku ten ból i krwawienie to było poronienie.
W domu mam swoją trójeczkę i tym żyję. Zregenerujemy siły fizyczne i psychiczne i zawalczymy o czwartego dzidziusia❤️

Wam dziewczyny życzę mało nerwów, pięknych przeżyć w ciąży i dbajcie o siebie 🤗😉
U mnie beta trochę podskoczyła,ale przyrost jest minimalny. Także czekam na poronienie. Ja w domu mam dwójeczkę i też myślę,że na tym trzeba się skupić. Trzymaj się cieplutko🤗

A was dziewczyny bardzo dobrze się czytało 😉dużo zdrówka dla waszych fasolek i dla was🥰

U mnie beta trochę podskoczyła,ale przyrost jest minimalny. Także czekam na poronienie. Ja w domu mam dwójeczkę i też myślę,że na tym trzeba się skupić. Trzymaj się cieplutko🤗

A was dziewczyny bardzo dobrze się czytało 😉dużo zdrówka dla waszych fasolek i dla was🥰
Kurczę, przykro mi :( Masz rację, że trzeba się skupić na tej dwójce dzieciaczków w domu. Małemu fasolkowi nie było pisane do Was dołączyć choć zrobiłaś, co mogłaś. Tulę mocno Ciebie i @Evelina@ , bądźcie dzielne, jeszcze będzie dobrze ❤️

O rany dziewczyny ledwo żyje... Dziś mdłości cały dzień ... Nic nie wchodzi a jak wejdzie to znów mdłości 😭 zrobiłam sobie herbatę z melisy bo nic nie mogę pić 😭 mam nadzieję że to wejdzie
mi lekarz na wizycie w czwartek powiedział, ze jak u mnie będą tego typu mdłości to mam się zgłosić do szpitala i podepna mnie pod kroplówkę na dobę/dwie

reklama
mi lekarz na wizycie w czwartek powiedział, ze jak u mnie będą tego typu mdłości to mam się zgłosić do szpitala i podepna mnie pod kroplówkę na dobę/dwie
o ciup 😱
Mi lekarka nic nie mówiła na to , bo w sumie normalny objaw 🤷
Poza tym już tak mi niedobrze było że poszłam 🤮

Do góry