reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

U mnie dziewczyny niestety nie ma dobrych wieści...😥😥😥 tętna zaroda nie ma i jest duzo mniejszy niż powinien, pęcherzyk odpowiada wiekowi ciąży, ale bardzo słaba była widoczność zarodka.. od wczoraj nie mogę sobie jakoś z tym poradzić...
Przykro mi bardzo, dokładnie taki sam scenariusz miałam w poprzedniej ciąży 😭 nie ma słów które przyniosą ci teraz ulgę😓

reklama
Ja również się żegnam z Wami beta spada, czyli od wtorku ten ból i krwawienie to było poronienie.
W domu mam swoją trójeczkę i tym żyję. Zregenerujemy siły fizyczne i psychiczne i zawalczymy o czwartego dzidziusia❤️

Wam dziewczyny życzę mało nerwów, pięknych przeżyć w ciąży i dbajcie o siebie 🤗😉
Przykro mi bardzo 😢 Dobrze że w domku czekają na ciebie mali pocieszyciele i dadzą ci siłę 💗

Ja również się żegnam z Wami beta spada, czyli od wtorku ten ból i krwawienie to było poronienie.
W domu mam swoją trójeczkę i tym żyję. Zregenerujemy siły fizyczne i psychiczne i zawalczymy o czwartego dzidziusia❤️

Wam dziewczyny życzę mało nerwów, pięknych przeżyć w ciąży i dbajcie o siebie 🤗😉
trzymaj się kochana! Bądź silna! Ściskam mocno i będę trzymac kciuki za dojście do siebie, a później za to, żebyś mogła tulić czwarte maleństwo.
❤️

czekam właśnie na 2 usg potwierdzające, hcg robiłam rano i mam ponad 24 tyś, ale muszę zrobić za 2 dni jeszcze.
U mnie jest bardzo słaba widoczność, nie wiem dlaczego, jeszcze ostatecznej decyzji nie ma, ale źle to wygląda 😥
Trzymam mocno kciuki !!

przykro mi kochana....

Przykro mi bardzo, dokładnie taki sam scenariusz miałam w poprzedniej ciąży 😭 nie ma słów które przyniosą ci teraz ulgę😓
@LKarina bardzo mi przykro ☹️ niestety dużo z nas to przechodzi… w ostatniej ciąży w badaniu genetycznych zarodka wyszła mi trisomia 16. Zarodek właśnie słabo rósł, był tydzień młodszy, chociaż znałam datę owulacji. Wiedza, że to była wada losowa, na którą nie miało się wpływu, jest bardzo pocieszająca (jakkolwiek to brzmi) i pozwoliła mi się szybciej otrząsnąć.

Dziewczyny których wizyty okazały się szczęśliwe- gratulacje kochane 😌😘
Dziewczyny których wizyty okazały się mniej szczęście- przykro mi. Nie będę pocieszać bo brakuje mi słów. Sama w tamtym roku przeszłam dwa poronienia i zmiotły mnie z powierzchni ziemii na jakiś czas ale wstałam, wstalam silniejsza i powiedziałam że nie poddam się póki moja córka nie będzie mieć rodzeństwa. warto walczyć o marzenia.
Evelina to bardzo dużo że masz już dzieciaczki w domu, jesteś szczęściara. Dla mnie po poronieniu moja córka sama obecnością dawała takie wsparcie ze hej

reklama

o nieee 😭 bardzo mi przykro , a myślałam że będzie dobrze 😞
Trzymaj się ! Przytulam mocno ❤️

Do góry