reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Cześć dziewczyny, trzymam za wasze wizyty kciuki 😍a rozgladałyście się może za szkołą rodzenia ? Mi koleżanka mówiła ze do któregoś tygodnia trzeba ale może w jej mieście tak jest, ja szukam czegoś we Wrocławiu
Ja też jestem z Wrocławia ;). Powiem szczerze że jeszcze nie rozglądałam się, myślałam że to dopiero zajęcie na 2 trymestr? Na razie czekam do prenatalnych, mam 23.05 wraz z kolejną wizytą z karty ciąży u lekarza prowadzącego i myślę że jeśli tam wszystko będzie dobrze to dopiero zacznę się interesować kolejnymi etapami. Oby tylko mdłości minęły... dzisiaj mam 9+5. Lekarz z Luxmedu na szczęście dał mi kolejne zwolnienie do 23maja włącznie właśnie...

ile osób przed tobą? Opóźnienia wskazują na dokładność lekarza, zawsze tak to tłumacze zwłaszcza u ginekologa. Czekaj czekaj! Zaraz będziesz cieszyć się do tego monitora! ❤️
a mi się wydaje że opóźnienia właśnie świadczą źle o lekarzu. Sporadycze ok rozumiem bo zawsze może ktoś wskoczyć z doskoku, moze się coś stać. Ale nagminne świadczą o nieposzanowania pacjenta. Ja w pierwszej ciąży chodziłam do lekarki i co wizyta czekałam w poczekalni po 5h. Okazywało się że na ta samą godzinę co ja było umówionych kilka osób. Do obecnego lekarza zawsze wchodzę na ta godzinę co byłam umówiona, max. 5 min. Poślizgu. W rejestracji mi powiedzieli że doktor na każdą pacjentkę przeznacza średnio 20 min. I 5 min. Przerwy między pacjentkami. Dlatego tak to fajnie idzie. I pacjentki spokojne i on.
Jestem po 😍😍😍😍
Wszystko ksiazkowo, mamy serduszko, popłakałam się 🥹🥹🥹🥹
Następna wizyta 30.05, prenatalne 13.06 🥹🥹🥹
cudownie. Gratuluje.
Dziewczyny jak u Was z robieniem obiadów ?
Mięso bym jadła kilogramami przegryzając czekolada ale mniejsza , najgorsze smażenie albo gotowanie tego 🤢 no tak mi źle od paru dni 🤢
u mnie ciężko. Raz że plecy bolą, dwa że dźwiga mnie. Także przez najbliższy miesiąc musimy jeść dania które robią się szybko albo zupy a w drugim trymestrze będzie lepiej , tak myślę. Mąż mówi żeby zamawiać coś ale szkoda kasy.
Jogurty wczoraj kupiłam bo kiełbaski też bleee
o ja też jem dużo jogurtów

Cześć dziewczyny, trzymam za wasze wizyty kciuki 😍a rozgladałyście się może za szkołą rodzenia ? Mi koleżanka mówiła ze do któregoś tygodnia trzeba ale może w jej mieście tak jest, ja szukam czegoś we Wrocławiu
od 21 tygodnia jak dobrze pamietam. Ja się zapisuje, bo mam tam jednocześnie położna :) rodziłam córkę dwa lata temu, a położna przez cały rok mnie wspierała nawet z głupimi problemami :) wracam do niej jak boomberang. :)

od 21 tygodnia jak dobrze pamietam. Ja się zapisuje, bo mam tam jednocześnie położna :) rodziłam córkę dwa lata temu, a położna przez cały rok mnie wspierała nawet z głupimi problemami :) wracam do niej jak boomberang. :)
Ty chyba też jesteś z Wrocławia? O jakim miejscu mówisz konkretnie? 🙂

reklama
Do góry