Bibi80
Fanka BB :)
Super!Teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!Teraz
jak wrzucasz przez apke to tak jestCzy to zdjęcie tez wam się pokazuje małe?
bosko! SuperTeraz
jedyna potrawa jaką jestem w stanie sama sobie zrobić to chleb z masłem, ale i tak lodówkę otwieram z zatkanym nosemDziewczyny jak u Was z robieniem obiadów ?
Mięso bym jadła kilogramami przegryzając czekolada ale mniejsza , najgorsze smażenie albo gotowanie tego no tak mi źle od paru dni
Hej, mi dzisiaj jest źle...Dziewczyny jak u Was z robieniem obiadów ?
Mięso bym jadła kilogramami przegryzając czekolada ale mniejsza , najgorsze smażenie albo gotowanie tego no tak mi źle od paru dni
też zatykam nos jak otwieram lodówkę na śniadanie u mnie wjeżdża bułka z nutellą , wtedy nie muszę otwierać lodówki .jedyna potrawa jaką jestem w stanie sama sobie zrobić to chleb z masłem, ale i tak lodówkę otwieram z zatkanym nosem
czyli ci się zmienia , ja to na parówki patrzeć nie mogęHej, mi dzisiaj jest źle...
Na śniadanie parówka i sałatka a tak mi się odbija parówką że chyba wyleci zaraz. Normalnie zawsze parówki były ok..
Cudownie zobaczyć jak maluchy się rozwijają.. to jest bezdyskusyjny cud.. 3mam kciuki za wszystkie nagłe wizyty dzisiaj i czekam na dobre wieści Dziewczyny ❤odwrócił się tyłem i dlatego, ale no przywitał mnie na zabke.
Czeeeeekam na pierwsze raport z dziś!!