Kamilad
Fanka BB :)
O ja też trójmiastojestem z Gdańska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja też trójmiastojestem z Gdańska
no proszę!!! Gdzie chodzisz do lekarza?O ja też trójmiasto
tak to normalne bo szczoteczka zdrapuje naskórek więc spokojnieDziewczyny, czy po cytologii miałyście kiedyś takie mikroplamienie? Wczoraj przy pobraniu wymazu na tym patyku widziałam podbarwienje, a teraz byłam w łazience a tam śluz taki no podbarwiony. Powiedzcie ze nie mam się martwić?
Profemina w Gdyni mają fajny sprzęt, lekarz na razie mi nie podpadl ale raczej do problematycznej ciąży średnio się nadaje no ale leki wypisuje także będę tam prowadzić ciążę no i równolegle chce chodzić do gina na NFZ i wyciągać wszystkie możliwe skierowania skoro mi się należąno proszę!!! Gdzie chodzisz do lekarza?
mam nadzieje, bo już głowa mi pracujetak to normalne bo szczoteczka zdrapuje naskórek więc spokojnie
lekarz Cię nie informował że tak może być ?mam nadzieje, bo już głowa mi pracuje
kolejna zabka! pięknie! Ciesz się. Ze nie ma objawów!Hej dziewczyny, wyszłam na panikarę
Ja już po pierwszym usg. 7+3 dokładnie, tak jak w apce Wg ginekog rozmiar prawidłowy i serduszko bije idealnie. Ale jestem szczęśliwa
Nie wierzę tylko się cieszyć, ze nie mam już żadnych objawów Zobacz załącznik 1398353
nie, nie mowila nic. Ale tak jak mówię, wczoraj widziałam, ze patyk czy ta szczoteczka była podbarwiona w kolorze plamienia. :/lekarz Cię nie informował że tak może być ?