Carmen_87
Fanka BB :)
Rocznikowo ) myślałam, że jak skończoneja 35 lat kończę w grudniu. Badania na NFZ należą się kobiecie która rocznikowo ma 35 lat
Ps
Czekam na wieści z wizyt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rocznikowo ) myślałam, że jak skończoneja 35 lat kończę w grudniu. Badania na NFZ należą się kobiecie która rocznikowo ma 35 lat
Ps
Czekam na wieści z wizyt
Widziałam jakieś takie w kształcie 7, U, CAle on się nie układa - jest w literę C i nie da się go wyprostować ani zmienić jego kształtu o to mi chodzi. A normalny podłużny ma więcej opcji i układam go jak chce.
Ja to zawsze muszę wziąć poprawkę i dodać z godzinę do swojej godziny wizyty jedynie jeśli jest się pierwszym to można liczyć na punktualnośćile osób przed tobą? Opóźnienia wskazują na dokładność lekarza, zawsze tak to tłumacze zwłaszcza u ginekologa. Czekaj czekaj! Zaraz będziesz cieszyć się do tego monitora!
Ja miałam w pierwszej ciąży typ C i kochałam mocno tą poduszkę! Spało się cudownieWidziałam jakieś takie w kształcie 7, U, C
chodzisz prywatnie czy na NFZ? Z ciekawościJa to zawsze muszę wziąć poprawkę i dodać z godzinę do swojej godziny wizyty jedynie jeśli jest się pierwszym to można liczyć na punktualność
W sumie dobre tłumaczenie ja to się zawsze wkur***łam, bo zapisywali co 5 minut, a każda z 20 minut siedziała, więc nie dziwota, że opóźnienia. Teraz u mojego doktorka są opóźnienia, ale nie zawsze, raz czekałam ponad godzinę. Tutaj nie robią zapisów dla ciężarnych co 5 minut tylko większe odstępy czasuile osób przed tobą? Opóźnienia wskazują na dokładność lekarza, zawsze tak to tłumacze zwłaszcza u ginekologa. Czekaj czekaj! Zaraz będziesz cieszyć się do tego monitora!
U mojego gina dokładnie tak samo. Z jednej strony to wkurzające, ale z drugiej on przeznacza na pacjentkę tyle czasu ile tego potrzebuje, wszystko wytłumaczy, sprawdzi itp itd.Ja to zawsze muszę wziąć poprawkę i dodać z godzinę do swojej godziny wizyty jedynie jeśli jest się pierwszym to można liczyć na punktualność
5 minut to przecież wywiad, a gdzie rozebrać się ubrać, zbadać.. szaleniW sumie dobre tłumaczenie ja to się zawsze wkur***łam, bo zapisywali co 5 minut, a każda z 20 minut siedziała, więc nie dziwota, że opóźnienia. Teraz u mojego doktorka są opóźnienia, ale nie zawsze, raz czekałam ponad godzinę. Tutaj nie robią zapisów dla ciężarnych co 5 minut tylko większe odstępy czasu