reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Najważniejsze aby było zdrowe ale gdybym mogła wybrać to chciałabym aby była dziewczynka 😊 od zawsze marzyłam o córce, mój drugi syn do dnia porodu był dziewczynką A przy porodzie wyszły niezłe jaja i to dosłownie 🤣
Zgadzam się, że zdrowie najważniejsze. Sama nie mam jakichś szczególnych preferencji, leciutko w stronę chłopaka ale nie będę mieć absolutnie żalu do losu, jeśli będzie dziewczynka :)

Zgadzam się, że zdrowie najważniejsze. Sama nie mam jakichś szczególnych preferencji, leciutko w stronę chłopaka ale nie będę mieć absolutnie żalu do losu, jeśli będzie dziewczynka :)
Dokładnie 😊 zdrówko najważniejsze i jeśli u mnie będzie 3 chłopak to również będę bardzo szczęśliwa i bez żalu tak samo do losu ❤

O matko 😱 idę po skierowanie nie ma to tamto 🙈🤣 wystarczy że wydam 530 ma prenatalne 😅
Ja też chciałam tak zrobić, ale u mnie w przychodni nie oddają wyników , musiałabym się umówić na następną wizytę do doktor na NFZ ,a jednak chciałbym prowadzić prywatnie i nie zdążyłabym z wynikami na wizytę prywatną ,która mam 5 .05

My jakoś podświadomie z mężem czujemy ze to będzie chłopiec, czasami jak rozmawiamy to łapiemy się na tym, ze mówimy jak o chłopczyku 😂 ale najważniejsze zdrowie 🥰❤️ tak bardzo się nie mogę doczekać aż będę na etapie takich ładnych zdjęć dzidziusia z usg … to wszystko trwa jakby wieczność 🤣🤣

Tak bardzo żałuję, że tyle zwlekałam z ich zrobieniem 🥺😍😍😍😍 Wy wiecie co mi potrzeba 🤣

Jutro co jemy? 😁

Załączniki

• IMG_20220428_180225.jpg
    IMG_20220428_180225.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry