reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, a korzystacie z koordynowanej opieki nad kobietą w okresie ciąży w szpitach? Rozmawiam z koleżanką i ona chodziła normalnie prywatnie do lekarza, ale jak chciała podejrzeć bobo, albo żeby dostać skierowanie to szła właśnie do tej opieki przyszpitalnej za darmo. Nie mam pojęcia na czym to polega, może któraś z Was wie?

reklama
witaj w klubie, u mnie 466…. Mam nadzieje ze uda mi się to rozliczyć chociaż w części z ubezpieczenia z pracy
szok. Ja dostałam teraz badania to zapłaciłam 120 zl, ale moja lekarz wszystkie badania rozkłada co wizytę. Może w waszym przypadku poprostu większość zrobilyscie odrazu i potem już będzie morfologia mocz tylko, czy nie? 🤯 500 zł za badania rany..

reklama
szok. Ja dostałam teraz badania to zapłaciłam 120 zl, ale moja lekarz wszystkie badania rozkłada co wizytę. Może w waszym przypadku poprostu większość zrobilyscie odrazu i potem już będzie morfologia mocz tylko, czy nie? 🤯 500 zł za badania rany..
boze, to gdzie wy robicie te badania? Jak chodzicie do pracy i macie ubezpieczenie to nie możecie zadzwonić po skierowanie?

Do góry