G
guest-1677526072
Gość
Kooooootleeeeetyyy!!!Tak bardzo żałuję, że tyle zwlekałam z ich zrobieniem Wy wiecie co mi potrzeba
Jutro co jemy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kooooootleeeeetyyy!!!Tak bardzo żałuję, że tyle zwlekałam z ich zrobieniem Wy wiecie co mi potrzeba
Jutro co jemy?
Kluski śląskieKooooootleeeeetyyy!!!
Nieeeeeee coś nie mięsnegoKooooootleeeeetyyy!!!
Oczywiście ja też będę musiała się umówić na następną wizytę ale wyniki ja sama odbieram z laboratorium i na najbliższą wizytę przynosi się je więc mogę zawsze zrobić zdjęcia wyników i pójść później do swojego ginekologa prywatnie aby przeanalizował je bo po prenatalnych to ja od razu do swojego się zapisuje. Nie bardzo chce chodzić tutaj na NFZ bo u Nas w Choszcznie często zmieniają się lekarze i nie bardzo mi to odpowiada.Ja też chciałam tak zrobić, ale u mnie w przychodni nie oddają wyników , musiałabym się umówić na następną wizytę do doktor na NFZ ,a jednak chciałbym prowadzić prywatnie i nie zdążyłabym z wynikami na wizytę prywatną ,która mam 5 .05
Ja również mięsu mowie NieeNieeeeeee coś nie mięsnego
Ta zupa pomidorowa!
Tylko nie wiem czy mam ochotę nią z makaronem czy ryżem
PadłamZ mięsem u mnie jest jak z przeszczepem nie wiem czy się przyjmie
Ja czuje żołądek praktycznie codziennieA kogoś boli żołądek? Mnie właśnie od 3 dni… Rano spoko, a od 13 to kiepsko, żeby coś zjeść.