reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja też chciałam tak zrobić, ale u mnie w przychodni nie oddają wyników , musiałabym się umówić na następną wizytę do doktor na NFZ ,a jednak chciałbym prowadzić prywatnie i nie zdążyłabym z wynikami na wizytę prywatną ,która mam 5 .05
Oczywiście ja też będę musiała się umówić na następną wizytę ale wyniki ja sama odbieram z laboratorium i na najbliższą wizytę przynosi się je więc mogę zawsze zrobić zdjęcia wyników i pójść później do swojego ginekologa prywatnie aby przeanalizował je bo po prenatalnych to ja od razu do swojego się zapisuje. Nie bardzo chce chodzić tutaj na NFZ bo u Nas w Choszcznie często zmieniają się lekarze i nie bardzo mi to odpowiada.

reklama
Ja wczoraj jadłam veggie burger w McDonald's :D moje dziecko prosiło o nuggetsy to ja też sobie wzięłam , tyle że bez sosu ta kanapkę bo nie przepadam za sosami. Przyjęła się 🤪
W ogóle to powiem Wam że jeśli macie problem z mdłościami , to bardzo korzystnie działa u mnie jedzenie avokado , do tego ugotowane jajeczko.
Moja mama zaprosiła nas dziś na obiad , miała mielone w sosie pieczarkowym i ziemniaczki. Zjadłam tylko ziemniaki 😂😂😂😂

Do góry