G
guest-1677526072
Gość
Haha dowiemy się , chyba na pierwszych prenatalnych jest jakaś szansaA co do płci to w ogóle nie mam przeczucia żadnego... 3 razy śniło mi się, że chłopak, znajomi mówią, że będzie chłopak. A ja nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dowiemy się , chyba na pierwszych prenatalnych jest jakaś szansaA co do płci to w ogóle nie mam przeczucia żadnego... 3 razy śniło mi się, że chłopak, znajomi mówią, że będzie chłopak. A ja nie wiem
Ja bardzo chciałabym dziewczynkę mam już 2 chłopaków i starczyTo tu same chłopaki będą
To życzę dziewczynkiJa bardzo chciałabym dziewczynkę mam już 2 chłopaków i starczy
Dzisiaj robilam badania krwii wyszło ok 500 złChodzicie Kochane prywatnie do ginekologa? Bo Ja tak i wszystkie badania krwi muszę zrobić na swój kosz, bo chyba że zapisze się na NFZ do ginekologa to dostanę skierowanie ale nie wiem co mam zrobić, jutro będę dowiadywać się ile te wszystkie badania będą kosztować
A czy u mnie będzie jak nie mam ochoty na żadne mięso, ciezkie takie dania, tylko jadłabym owoce, warzywa z ciutką ilością słodyczyTo będzie dziewczynka
O matko idę po skierowanie nie ma to tamto wystarczy że wydam 530 ma prenatalneDzisiaj robilam badania krwii wyszło ok 500 zł
Dziewczynka na bankA czy u mnie będzie jak nie mam ochoty na żadne mięso, ciezkie takie dania, tylko jadłabym owoce, warzywa z ciutką ilością słodyczy
A właśnie, że nie, bo dziewczynkaO, kolejny chłopiec
A u mnie teraz jak to piszę, pieczone ziemniaki z masłem i solą TO JEST TO
No właśnie pisałam przed chwilą, że ja odwrotnie przepowiadam A ziemniaczki uratowały mi dziś skórę, w końcu się najadłam!A właśnie, że nie, bo dziewczynka
Na złość zjadłabym coś z glutenem lub laktozą, a nie wolno ziemniaki z masełkiem mniamm
Najważniejsze aby było zdrowe ale gdybym mogła wybrać to chciałabym aby była dziewczynka od zawsze marzyłam o córce, mój drugi syn do dnia porodu był dziewczynką A przy porodzie wyszły niezłe jaja i to dosłownieDziewczynka na bank