reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
U mnie też chyba będzie chłopak...jakieś takie dziwne przeczucia mam 😂
Mi też wszyscy chłopaka wróżą. I moja przyszywana mamcia, siostra mojego męża i w sumie ja mam jakieś takie przeczucie 🤣🤣🤣

Pomidorowa! To jest to! Dzięki ❤️
A zastanawiałam się na co mam ochote 😁
Trzeba zrobić małżowi listę zakupów 😁

Ale wcześniej... KOPYTKA! laski tak Was nadrabiałam od wczoraj i oczywiście przez Was też chciałam kopytka! Wczoraj ugotowalam ziemniaki, żeby dzisiaj zrobić...... A mi się tak nie chce.. Chcę je zjeść ale jak sobie myślę o tym, że mam je zrobić to mi się odechciewa wszystkiego 🙈
Ależ proszę bardzo ❤️😁 i dzięki za przypomnienie o kopytkach, coś czuję że mi podejdą. Jeszcze pierogi ruskie 😍😍😍 omnomnomn

Jak Cię czytam to też mi się tak wydaje :) Ale ja jeszcze nigdy nikomu prawidłowo tego nie przewidziałam, tak że weź na to poprawkę 😅
Nie no spoko 😂 ale mam takie dziwne przeczucia ciekawe czy się sprawdzi. Kurcze nie pamiętam czy na tych prenatalnych już mówią o płci 🤔

A jak byłam w 3 ciąży to byłam pewna na 100% że będzie więc jak lekarka mi mówiła wtedy że to dziewczyna to jej powiedziałam że no ja wiem 😂

Podziwiam Was za te zachcianki 😁 U mnie tylko słodkie wchodzi 🙈 żadne kotlety, obiady, kanapki, nic 🙈😁
Ja ogólnie apetytu nie mam ale odkryłam kilka rzeczy które jem i mnie po nich nie mdli 😁 więc gdzie tam jaki apetyt. No i podczas samego gotowania przeżywam mękę 😁
No a u mnie słodkie może nie istnieć 😁😁😁 co akurat jest dobre dla mnie.

Mi też wszyscy chłopaka wróżą. I moja przyszywana mamcia, siostra mojego męża i w sumie ja mam jakieś takie przeczucie 🤣🤣🤣

Ależ proszę bardzo ❤️😁 i dzięki za przypomnienie o kopytkach, coś czuję że mi podejdą. Jeszcze pierogi ruskie 😍😍😍 omnomnomn
O tak pierogi ruskie z cebulką też pychota ❤️😍😍
Podziwiam Was za te zachcianki 😁 U mnie tylko słodkie wchodzi 🙈 żadne kotlety, obiady, kanapki, nic 🙈😁
To mi słodkie też bardzo! ❤️ Na mieso nie mogę patrzeć, ale takie mączne rzeczy kopytka, pierogi to super ❤️ No i ja jestem całe życie kanapkowa i mogłabym jeść tylko kanapki 🙈

reklama
A co do płci to w ogóle nie mam przeczucia żadnego... 3 razy śniło mi się, że chłopak, znajomi mówią, że będzie chłopak. A ja nie wiem 🤷🏻‍♀️😁😁😁

Do góry