reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
U mnie też chyba będzie chłopak...jakieś takie dziwne przeczucia mam 😂
Mi też wszyscy chłopaka wróżą. I moja przyszywana mamcia, siostra mojego męża i w sumie ja mam jakieś takie przeczucie 🤣🤣🤣

Pomidorowa! To jest to! Dzięki ❤️
A zastanawiałam się na co mam ochote 😁
Trzeba zrobić małżowi listę zakupów 😁

Ale wcześniej... KOPYTKA! laski tak Was nadrabiałam od wczoraj i oczywiście przez Was też chciałam kopytka! Wczoraj ugotowalam ziemniaki, żeby dzisiaj zrobić...... A mi się tak nie chce.. Chcę je zjeść ale jak sobie myślę o tym, że mam je zrobić to mi się odechciewa wszystkiego 🙈
Ależ proszę bardzo ❤️😁 i dzięki za przypomnienie o kopytkach, coś czuję że mi podejdą. Jeszcze pierogi ruskie 😍😍😍 omnomnomn

Jak Cię czytam to też mi się tak wydaje :) Ale ja jeszcze nigdy nikomu prawidłowo tego nie przewidziałam, tak że weź na to poprawkę 😅
Nie no spoko 😂 ale mam takie dziwne przeczucia ciekawe czy się sprawdzi. Kurcze nie pamiętam czy na tych prenatalnych już mówią o płci 🤔

A jak byłam w 3 ciąży to byłam pewna na 100% że będzie więc jak lekarka mi mówiła wtedy że to dziewczyna to jej powiedziałam że no ja wiem 😂

Podziwiam Was za te zachcianki 😁 U mnie tylko słodkie wchodzi 🙈 żadne kotlety, obiady, kanapki, nic 🙈😁
Ja ogólnie apetytu nie mam ale odkryłam kilka rzeczy które jem i mnie po nich nie mdli 😁 więc gdzie tam jaki apetyt. No i podczas samego gotowania przeżywam mękę 😁
No a u mnie słodkie może nie istnieć 😁😁😁 co akurat jest dobre dla mnie.

Mi też wszyscy chłopaka wróżą. I moja przyszywana mamcia, siostra mojego męża i w sumie ja mam jakieś takie przeczucie 🤣🤣🤣

Ależ proszę bardzo ❤️😁 i dzięki za przypomnienie o kopytkach, coś czuję że mi podejdą. Jeszcze pierogi ruskie 😍😍😍 omnomnomn
O tak pierogi ruskie z cebulką też pychota ❤️😍😍
Podziwiam Was za te zachcianki 😁 U mnie tylko słodkie wchodzi 🙈 żadne kotlety, obiady, kanapki, nic 🙈😁
To mi słodkie też bardzo! ❤️ Na mieso nie mogę patrzeć, ale takie mączne rzeczy kopytka, pierogi to super ❤️ No i ja jestem całe życie kanapkowa i mogłabym jeść tylko kanapki 🙈

reklama
A co do płci to w ogóle nie mam przeczucia żadnego... 3 razy śniło mi się, że chłopak, znajomi mówią, że będzie chłopak. A ja nie wiem 🤷🏻‍♀️😁😁😁

Do góry