reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ufff Skończyłam! Nadrobiłam! ❤️😎😎😎

moje libido 1000 na plusie 😆 ale tylko raz dałam się dotknąc bo bałam sie że skurcze podczas orgazmu zrobią coś bąblowi, ale powiem Wam, że w ciąży doznania są 1000 x lepsze 😁 tylko staram się hamować -.-
Zgadzam się 😁 wczoraj się darłam jak pojebana🤣🤣
Ja mam zamiar zrobic NIFTY W 11 tygodniu przy okazji pobytu w polsce (jesli wszystko bedzie dobrze 🙏). A wlasnie, czy ktos tutaj orientuje sie jak to jest z lataniem samolotem w 1 trymestrze ? Niektorzy mowia, ze ok, inni, ze lepiej sie wstrzymac?
Mi lekarz mówił, że można 🤷🏻‍♀️
Hahaha takie samo ma mój podejście 🙈🤣 powiedział mi że nie będzie patrzeć jak inny mi coś wkłada a on ma siedzieć i na to patrzeć 🤣🤣 faceci 🙈😅
O to to to, mój to samo mówił jak go katowałam, żeby szedł ze mną 🙈🙈 oczywiście nie poszedł 🤣
Ja dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej😁. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce. 😁😁
Ogólnie to na samą myśl o kuchni nie mam ochoty wstawać z łóżka 🤣
Pomidorowa! To jest to! Dzięki ❤️
A zastanawiałam się na co mam ochote 😁
Trzeba zrobić małżowi listę zakupów 😁

Ale wcześniej... KOPYTKA! laski tak Was nadrabiałam od wczoraj i oczywiście przez Was też chciałam kopytka! Wczoraj ugotowalam ziemniaki, żeby dzisiaj zrobić...... A mi się tak nie chce.. Chcę je zjeść ale jak sobie myślę o tym, że mam je zrobić to mi się odechciewa wszystkiego 🙈

Ufff Skończyłam! Nadrobiłam! ❤️😎😎😎

Zgadzam się 😁 wczoraj się darłam jak pojebana🤣🤣

Mi lekarz mówił, że można 🤷🏻‍♀️

O to to to, mój to samo mówił jak go katowałam, żeby szedł ze mną 🙈🙈 oczywiście nie poszedł 🤣

Pomidorowa! To jest to! Dzięki ❤️
A zastanawiałam się na co mam ochote 😁
Trzeba zrobić małżowi listę zakupów 😁

Ale wcześniej... KOPYTKA! laski tak Was nadrabiałam od wczoraj i oczywiście przez Was też chciałam kopytka! Wczoraj ugotowalam ziemniaki, żeby dzisiaj zrobić...... A mi się tak nie chce.. Chcę je zjeść ale jak sobie myślę o tym, że mam je zrobić to mi się odechciewa wszystkiego 🙈
Tu co jakiś czas takie zachcianki wpadają że szok 😂😂😂
Aktualnie jęcze mężowi że jak pojedzie z pracy do domu niej wejdzie do maka po bułkę z mięskiem i lody 🤣

reklama
Do góry