G
guest-1677526072
Gość
Może coś w tym jestMoja mama uznała, ze tyle ile teraz futruje żarcia to musi być chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może coś w tym jestMoja mama uznała, ze tyle ile teraz futruje żarcia to musi być chłopak
To już dwie osoby - Twoja mama i ja - Ci wróżą chłopakaMoja mama uznała, ze tyle ile teraz futruje żarcia to musi być chłopak
O, kolejny chłopiecU mnie ochota na rosół i kiszonki, sok z kiszonej kapusty, ogórka. W ogóle mam apetyt zjadłabym coś z maka a muszę.miec dietę bez laktozy i bez glutenu
To może też będzie chłopiecO, kolejny chłopiec
A u mnie teraz jak to piszę, pieczone ziemniaki z masłem i solą TO JEST TO
Zgadzam się wczoraj się darłam jak pojebanamoje libido 1000 na plusie ale tylko raz dałam się dotknąc bo bałam sie że skurcze podczas orgazmu zrobią coś bąblowi, ale powiem Wam, że w ciąży doznania są 1000 x lepsze tylko staram się hamować -.-
Mi lekarz mówił, że możnaJa mam zamiar zrobic NIFTY W 11 tygodniu przy okazji pobytu w polsce (jesli wszystko bedzie dobrze ). A wlasnie, czy ktos tutaj orientuje sie jak to jest z lataniem samolotem w 1 trymestrze ? Niektorzy mowia, ze ok, inni, ze lepiej sie wstrzymac?
O to to to, mój to samo mówił jak go katowałam, żeby szedł ze mną oczywiście nie poszedłHahaha takie samo ma mój podejście powiedział mi że nie będzie patrzeć jak inny mi coś wkłada a on ma siedzieć i na to patrzeć faceci
Pomidorowa! To jest to! DziękiJa dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce.
Ogólnie to na samą myśl o kuchni nie mam ochoty wstawać z łóżka
No póki co wszystko na to wskazujeTo moz
To może też będzie chłopiec
Tu co jakiś czas takie zachcianki wpadają że szokUfff Skończyłam! Nadrobiłam!
Zgadzam się wczoraj się darłam jak pojebana
Mi lekarz mówił, że można
O to to to, mój to samo mówił jak go katowałam, żeby szedł ze mną oczywiście nie poszedł
Pomidorowa! To jest to! Dzięki
A zastanawiałam się na co mam ochote
Trzeba zrobić małżowi listę zakupów
Ale wcześniej... KOPYTKA! laski tak Was nadrabiałam od wczoraj i oczywiście przez Was też chciałam kopytka! Wczoraj ugotowalam ziemniaki, żeby dzisiaj zrobić...... A mi się tak nie chce.. Chcę je zjeść ale jak sobie myślę o tym, że mam je zrobić to mi się odechciewa wszystkiego
U mnie też chyba będzie chłopak...jakieś takie dziwne przeczucia mamNo póki co wszystko na to wskazuje