Ja mam dokładnie to do zrobienia szczerze nie wiem co tam pisze kilka tylko umiem rozczytaćZa te badania co piszesz ja dałam w korlabie 170zl
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie to do zrobienia szczerze nie wiem co tam pisze kilka tylko umiem rozczytaćZa te badania co piszesz ja dałam w korlabie 170zl
Taaaak teraz też mąż mi powiedział że mam tak umówić prenatalne żeby mógł na nie iść choć do lekarza do gabinetu też by mógł ale powiedział że dopiero wtedy jak będzie USG przez brzuchCudownie jak można na swoje dzieciątko popatrzeć ❤ a byłaś ze swoim mężem?? Towarzyszył Ci?
Hahaha takie samo ma mój podejście powiedział mi że nie będzie patrzeć jak inny mi coś wkłada a on ma siedzieć i na to patrzeć faceciTaaaak teraz też mąż mi powiedział że mam tak umówić prenatalne żeby mógł na nie iść choć do lekarza do gabinetu też by mógł ale powiedział że dopiero wtedy jak będzie USG przez brzuch
O rany nie wiem co tam piszeJa mam dokładnie to do zrobienia szczerze nie wiem co tam pisze kilka tylko umiem rozczytać
Pierwsze 4 odczytam a co tam dalej to nie wiemO rany nie wiem co tam pisze
Ale ja robiłam takie toxoplazmoza igg i igm HIV hbs vdrl i odczyn coombsa a takie jak morfologia mocz TSH i glukozę dała mi na skierowanie lekarka rodzinna
Mój przy tym był, ale badanie robiła kobieta, więc jakoś to zniósłHahaha takie samo ma mój podejście powiedział mi że nie będzie patrzeć jak inny mi coś wkłada a on ma siedzieć i na to patrzeć faceci
Pewnie gdybym do kobiety chodziła to by też poszedł ale tak to nie ma opcjiMój przy tym był, ale badanie robiła kobieta, więc jakoś to zniósł
Tylko u mnie do końca nie wiadomo było, kto będzie robił, bo prywatne usg w nowej placówce a tam lekarze obojga płci Ale widziałam, jak mu ulżyło, jak powitała nas babkaPewnie gdybym do kobiety chodziła to by też poszedł ale tak to nie ma opcji
No tak. Pozostaje być dobrej myśliTez tak teraz mam, tylko u mnie troche inaczej bo te objawy mialam ale teraz zniknely :/ Ale wydaje mi sie, ze stres nam nie pomoze w niczym, wiec lepiej myslmy pozytywnie
I o co chodzi tym naszym chłopomTylko u mnie do końca nie wiadomo było, kto będzie robił, bo prywatne usg w nowej placówce a tam lekarze obojga płci Ale widziałam, jak mu ulżyło, jak powitała nas babka