Ja pewnie jutro u położnej dostanę, bo oni tu podchodzą mega poważnie do takich rzeczy Ja się w sumie z tego cieszę, bo zahaczyłam kilka razy w życiu o tą chorobę i nikomu nie polecam. A hormony jednak wariują.Dziewczyny a Wy też dostaliście do książeczki jakąś książeczkę czy masz depresję ? Myślałam że padnę u doktorki jak mi to dała . 3 ciąże przeżyłam a tu takie rzeczy nawet teczuszke dostałam żeby dokumentów nie pogubić
reklama
G
guest-1677526072
Gość
Takie dziś jadłam !Tyle się wczoraj naczytałam o tych waszych kopytkach... Że sama musiałam zrobić U mnie wersja z prażoną cebulką, niebo
O rany każda tu chyba dziś kopytka jadła
Z tego kalendarza to ja powinnam mieć same dziewczynki a mam 2 chłopcówJa sprawdzałam na tym z Babyboom. A jeśli każdy Ci pokazywał inaczej to widzisz, przecież się sprawdziło https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci
MartaMarkry
Fanka BB :)
kopytka, gdzie jesteście !Tyle się wczoraj naczytałam o tych waszych kopytkach... Że sama musiałam zrobić U mnie wersja z prażoną cebulką, niebo
G
guest-1677526072
Gość
No rozumiem ale zdziwiłam się bardzo , jednak 5 lat temu rodziłam i takich rzeczy nie byłoJa pewnie jutro u położnej dostanę, bo oni tu podchodzą mega poważnie do takich rzeczy Ja się w sumie z tego cieszę, bo zahaczyłam kilka razy w życiu o tą chorobę i nikomu nie polecam. A hormony jednak wariują.
Jeszcze się zdziwiłam że od 20 tyg muszę mieć swoją położna w POZ szok !
I teraz też powinna być dziewczynka (z tego kalendarza co wysłałaś) No to zobaczymyJa sprawdzałam na tym z Babyboom. A jeśli każdy Ci pokazywał inaczej to widzisz, przecież coś się sprawdziło https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci
ka.an92
Książeczki żadnej takiej nie dostałam ale teczuszke na dokumenty tez mam, mój doktor zawsze daje, jak juz kartę założyDziewczyny a Wy też dostaliście do książeczki jakąś książeczkę czy masz depresję ? Myślałam że padnę u doktorki jak mi to dała . 3 ciąże przeżyłam a tu takie rzeczy nawet teczuszke dostałam żeby dokumentów nie pogubić
ja nie jadłam ale jak was wczoraj poczytałam to mi się z kolei placków ziemniaczanych zachciało, już zamówiłam piątkowy obiad u mamy, bo tam najlepszeTakie dziś jadłam !
O rany każda tu chyba dziś kopytka jadła
MartaMarkry
ja miałam w szkole rodzenia odrazu położna, właśnie od 20tc. Później przyjeżdżała do mnie na wizyty do domu, to była fajna opcja. położna w wuje przez rok po porodzie była zawsze pod tel. U takiej z przychodni pewnie bym takiej opieki nie miałaNo rozumiem ale zdziwiłam się bardzo , jednak 5 lat temu rodziłam i takich rzeczy nie było
Akurat to super sprawa... Ja wiem co to za choroba , doświadczyłam i nie życzę nikomu. Nasza znajoma powiesiła się miesiac po porodzie, depresja poporodowa. O tym trzeba mówić , pytać , nagłaśniać.No rozumiem ale zdziwiłam się bardzo , jednak 5 lat temu rodziłam i takich rzeczy nie było
reklama
No rozumiem ale zdziwiłam się bardzo , jednak 5 lat temu rodziłam i takich rzeczy nie było
No właśnie, ja kiedyś też bym się pewnie zdziwiła i zareagowała jak @Agnesco więc rozumiem reakcję, ale jak ktoś się zetknie chociaż pobieżnie to wie, że to jest poważny problem. I super, że coś się zaczyna w tym temacie zmieniać. @Marcowa22 przykro mi z powodu Twojej znajomejAkurat to super sprawa... Ja wiem co to za choroba , doświadczyłam i nie życzę nikomu. Nasza znajoma powiesiła się miesiac po porodzie, depresja poporodowa. O tym trzeba mówić , pytać , nagłaśniać.