reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A ja dziś wyjade z innej beczki.
Kobiety, co z tym seksem teraz? Bo ja dziwnie odseparowałam męża na czas przyjmowania tabsow dopochwowo. On mnie pyta i podchody robi a ja jakoś opór stawiam bo się boje ze coś uszkodzimy 😆

reklama
wystarczy, ze doszło do implantacji pozniej, ze owulacja sje przesunęła i ciąża jest Miłosza.

Preglife polecam zobaczyć lub flo jeśli uzywalas na miesiączkę zmienić na ciąże i również pokaże w miarę wiarygodnie. Ale jeśli lekarz oceniła na 4/5 to kalkulator nie będzie mądrzejszy od lekarza. Wizyta pewnie za 2 tyg?
Za 4 tyg... Ogólnie to dziś byłam tylko po to aby sprawdzić gdzie jest umiejscowiony pęcherzyk. I jest na swoim miejscu, czyli bardzo pozytywnie 😍 i z tego póki co się cieszę 😊

Oj to prawda że muszą być pierwsi 🤣 dziś mnie starsza Pani skrzyczała w aptece że co Ja sobie wyobrażam że tak wchodzę do atepki i rozglądam się przecież kolejka jest jedna i ona jest ostatnia 🙈
Mnie kiedyś w kiku przy płatności baba gada że chciałaby kupić już ta rzecz bo nie będzie stała z jedną bluzka w takiej długiej kolejce ...i łapy pchała 🤦 także ten 🤦

Kobiety, co z tym seksem teraz? Bo ja dziwnie odseparowałam męża na czas przyjmowania tabsow dopochwowo. On mnie pyta i podchody robi a ja jakoś opór stawiam bo się boje ze coś uszkodzimy 😆
😂 Ja dziś byłam u lekarza ale kuźwa zapomniałam zapytać więc miesiąc znów będziemy pościć 😂
I też się teraz boje ze "uszkodzimy" tego naszego pajacyka 😂🤦

U mnie z powodu odklejonej kosmówki i tego krwiaka to sexu w ogóle nie ma i nie ma mowy aż lekarz nie pozwoli 😅

mam tak samo. Generalnie moje libido teraz jest równie wielkie 0. Ale też boje się,żeby coś się nie stało 😉

Mnie kiedyś w kiku przy płatności baba gada że chciałaby kupić już ta rzecz bo nie będzie stała z jedną bluzka w takiej długiej kolejce ...i łapy pchała 🤦 także ten 🤦
Wiadomo nie każda starsza osoba jest taka bo znam sporo starszych ludzi którzy są spoko i są mega pozytywnymi ludźmi 😊 ale taki typ staruszków co teraz omawiamy to najgorsze co może być 🤣

reklama
Powiedzcie mi proszę, ze wy tez czekałyście od ostatniej bety do pierwszej wizyty u gin z usg 2-3 tygodnie 🙈 właśnie sobie uświadomiłam ile to jest czasu w niewiedzy oooch!
Ja po becie byłam od razu na wizycie i był sam pęcherzyk. Niestety na kolejną wizytę kazała po 3 tygodniach, zostało mi jeszcze 2tyg+2dni. Idzie och...ujeć przez to czekanie, a jeszcze dziś cycki sflaczały i głowa już ma schizy, że coś nie tak jest.

Do góry