reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A ja dziś wyjade z innej beczki.
Kobiety, co z tym seksem teraz? Bo ja dziwnie odseparowałam męża na czas przyjmowania tabsow dopochwowo. On mnie pyta i podchody robi a ja jakoś opór stawiam bo się boje ze coś uszkodzimy 😆

reklama
wystarczy, ze doszło do implantacji pozniej, ze owulacja sje przesunęła i ciąża jest Miłosza.

Preglife polecam zobaczyć lub flo jeśli uzywalas na miesiączkę zmienić na ciąże i również pokaże w miarę wiarygodnie. Ale jeśli lekarz oceniła na 4/5 to kalkulator nie będzie mądrzejszy od lekarza. Wizyta pewnie za 2 tyg?
Za 4 tyg... Ogólnie to dziś byłam tylko po to aby sprawdzić gdzie jest umiejscowiony pęcherzyk. I jest na swoim miejscu, czyli bardzo pozytywnie 😍 i z tego póki co się cieszę 😊

Oj to prawda że muszą być pierwsi 🤣 dziś mnie starsza Pani skrzyczała w aptece że co Ja sobie wyobrażam że tak wchodzę do atepki i rozglądam się przecież kolejka jest jedna i ona jest ostatnia 🙈
Mnie kiedyś w kiku przy płatności baba gada że chciałaby kupić już ta rzecz bo nie będzie stała z jedną bluzka w takiej długiej kolejce ...i łapy pchała 🤦 także ten 🤦

Kobiety, co z tym seksem teraz? Bo ja dziwnie odseparowałam męża na czas przyjmowania tabsow dopochwowo. On mnie pyta i podchody robi a ja jakoś opór stawiam bo się boje ze coś uszkodzimy 😆
😂 Ja dziś byłam u lekarza ale kuźwa zapomniałam zapytać więc miesiąc znów będziemy pościć 😂
I też się teraz boje ze "uszkodzimy" tego naszego pajacyka 😂🤦

U mnie z powodu odklejonej kosmówki i tego krwiaka to sexu w ogóle nie ma i nie ma mowy aż lekarz nie pozwoli 😅

mam tak samo. Generalnie moje libido teraz jest równie wielkie 0. Ale też boje się,żeby coś się nie stało 😉

Mnie kiedyś w kiku przy płatności baba gada że chciałaby kupić już ta rzecz bo nie będzie stała z jedną bluzka w takiej długiej kolejce ...i łapy pchała 🤦 także ten 🤦
Wiadomo nie każda starsza osoba jest taka bo znam sporo starszych ludzi którzy są spoko i są mega pozytywnymi ludźmi 😊 ale taki typ staruszków co teraz omawiamy to najgorsze co może być 🤣

reklama
Powiedzcie mi proszę, ze wy tez czekałyście od ostatniej bety do pierwszej wizyty u gin z usg 2-3 tygodnie 🙈 właśnie sobie uświadomiłam ile to jest czasu w niewiedzy oooch!
Ja po becie byłam od razu na wizycie i był sam pęcherzyk. Niestety na kolejną wizytę kazała po 3 tygodniach, zostało mi jeszcze 2tyg+2dni. Idzie och...ujeć przez to czekanie, a jeszcze dziś cycki sflaczały i głowa już ma schizy, że coś nie tak jest.

Do góry