MoniaJ2424
Fanka BB :)
Oglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi się ciągle wyświetlają ubrania z sinsay.. tanie nawet ładne, nie wiem jak gatunkowo. Ale już chodze w dresach lub legginsach, a to dopiero 8tcOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..
ja szczerze będę jak w 1 ciazy. Ciazowe jeansy z HM (polecam), a bluzki poprostu większe. Sukienki na lato wjadą i będzie superOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..
sinsay ma jakość taka jaka jest cena, ale zawsze jak się zmechaca to na reklamacje i nowe się kupimi się ciągle wyświetlają ubrania z sinsay.. tanie nawet ładne, nie wiem jak gatunkowo. Ale już chodze w dresach lub legginsach, a to dopiero 8tc
Eeee nie nigdy nie używałam teraz też pewnie nie będę mam mikro brzuchy w ciąży to obeszlam się bez, do samego końca wchodziłam w normalne spodnieOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..
Ja na szczęście od początku roku schudłam ponad 7kg wiec garderoba na lato z zeszłego sezonu MOŻE będzie dobraOglądacie powoli ciuchy ciążowe? Wiem że wcześnie ale moje spodnie albo opięte albo uciskają brzuch..
Mnie tylko przy dotyku , no i jak mąż wczoraj wieczorem niechcący przejechał po cycku to myślałam że go zabijeWidzę, ze są tu tez mamy, które będą mieć drugie lub następne dziecko. Jak u was z bólem piersi? Kurcze, w pierwszej ciazy bolały i jak kamień były, a teraz jedynie sutki są wrażliwe i jak dotknę tk boli, ale piersi flaki, jak po skończonym KP. Liczyłam ze teoche nabiorą znowu kształtu no ale nie bola