G
guest-1677526072
Gość
A ja nienawidzę chodzić w sukienkach myśl o tym że moje uda się obcierają będzie znów ciężkoLato będzie proste, dużo sukienek na krój ciążowy.. gorzej jesnień zima, te kurtki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nienawidzę chodzić w sukienkach myśl o tym że moje uda się obcierają będzie znów ciężkoLato będzie proste, dużo sukienek na krój ciążowy.. gorzej jesnień zima, te kurtki
ja będę miała 3 dziecko, najgorsza jeśli chodzi o dolegliwości miałam ciążę pierwsza. Zawsze powtarzam, że to było za kare, bo zaszłam w ciążę jak miałam 18 lat.. teraz mam za chwilę 30Widzę, ze są tu tez mamy, które będą mieć drugie lub następne dziecko. Jak u was z bólem piersi? Kurcze, w pierwszej ciazy bolały i jak kamień były, a teraz jedynie sutki są wrażliwe i jak dotknę tk boli, ale piersi flaki, jak po skończonym KP. Liczyłam ze teoche nabiorą znowu kształtu no ale nie bola
Ale co to za ból ? Jak na miesiączkę ?Czy Was też boli brzuch, ale nieregularnie? Bolał mnie w piątek i dziś, ok. dwóch godz., dość mocno. Niepokoić się?
też tak, dlatego cieszę się że dziś wizyta, będzie wiedziała co się dziejeCzy Was też boli brzuch, ale nieregularnie? Bolał mnie w piątek i dziś, ok. dwóch godz., dość mocno. Niepokoić się?
Tez mam z tym problem i była to moja zmora, ale odkryłam takie cudoA ja nienawidzę chodzić w sukienkach myśl o tym że moje uda się obcierają będzie znów ciężko
O to jest myśl choć przez całe życie bez kiecek i jak się potem przyzwyczaić ...lekko zawieje wiatr i dupsko widać (nie żeby ten ale takie odczucia mam )Tez mam z tym problem i była to moja zmora, ale odkryłam takie cudo
Tak, tylko mocniejszy, bo na miesiączkę nie bolało mnie prawie w ogóle.Ale co to za ból ? Jak na miesiączkę ?
Hmmm jeśli by się powtarzał to może skonsultować to z lekarzem bo gdyby bolał jak na zwykłą miesiączkę to to normalne bo macica się powiększaTak, tylko mocniejszy, bo na miesiączkę nie bolało mnie prawie w ogóle.