reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Widzę, ze są tu tez mamy, które będą mieć drugie lub następne dziecko. Jak u was z bólem piersi? Kurcze, w pierwszej ciazy bolały i jak kamień były, a teraz jedynie sutki są wrażliwe i jak dotknę tk boli, ale piersi flaki, jak po skończonym KP. Liczyłam ze teoche nabiorą znowu kształtu 😅 no ale nie bola 😒
ja będę miała 3 dziecko, najgorsza jeśli chodzi o dolegliwości miałam ciążę pierwsza. Zawsze powtarzam, że to było za kare, bo zaszłam w ciążę jak miałam 18 lat.. teraz mam za chwilę 30 😀

A ja nienawidzę chodzić w sukienkach 😣 myśl o tym że moje uda się obcierają 😣🙆🤷🤣 będzie znów ciężko 🤣
Tez mam z tym problem i była to moja zmora, ale odkryłam takie cudo :D ⬇️

Załączniki

• 2BC11813-1F55-4FA9-AE11-759C7195FE79.jpeg
    2BC11813-1F55-4FA9-AE11-759C7195FE79.jpeg
    105,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry