reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Widzę, ze są tu tez mamy, które będą mieć drugie lub następne dziecko. Jak u was z bólem piersi? Kurcze, w pierwszej ciazy bolały i jak kamień były, a teraz jedynie sutki są wrażliwe i jak dotknę tk boli, ale piersi flaki, jak po skończonym KP. Liczyłam ze teoche nabiorą znowu kształtu 😅 no ale nie bola 😒
Moje trzecie dziecko i nic nie czuję żadnych zmian w piersiach ale jeszcze karmię moja dwójkę no i po drugiej ciąży też nic nie czułam bo karmiłam to pierwsze dziecko 🤣 a w pierwszej ciąży to już nie pamiętam chyba trochę były tkliwe ale nie przypominam siebie żeby to jakiś ból był

reklama
Widzę, ze są tu tez mamy, które będą mieć drugie lub następne dziecko. Jak u was z bólem piersi? Kurcze, w pierwszej ciazy bolały i jak kamień były, a teraz jedynie sutki są wrażliwe i jak dotknę tk boli, ale piersi flaki, jak po skończonym KP. Liczyłam ze teoche nabiorą znowu kształtu 😅 no ale nie bola 😒
Dużej zmiany nie widzę.... Ogólnie mnie tylko brzuch jak na okres i uciskają spodnie

Dużej zmiany nie widzę.... Ogólnie mnie tylko brzuch jak na okres i uciskają spodnie
Moje trzecie dziecko i nic nie czuję żadnych zmian w piersiach ale jeszcze karmię moja dwójkę no i po drugiej ciąży też nic nie czułam bo karmiłam to pierwsze dziecko 🤣 a w pierwszej ciąży to już nie pamiętam chyba trochę były tkliwe ale nie przypominam siebie żeby to jakiś ból był

Uff już myślałam, ze ze mną coś nie tak i się doszukiwalam problemów.
Ja się śmieje ze po KP mam zahartowane 😂

Ja dopiero skończyłam KP (na dniach) więc mam wrazenie ze piersi w ogóle nie czuje :)

Też trzymam kciuki za brak zakażenia! Ja osobiście nigdy nie przechodziłam ospy ani też się nie zdążyłam zaszczepić więc domyślam się jaki to stres :(
straszny, ale na szczęście udało się zaszczepić, a zaraz po szczepieniu okazało się ze u kuzynki to nie ospa :) wiec jesteśmy trochę bardziej chronieni w razie czego, bo ospa i tak panuje :/

u mnie tak samo, piersi w ogóle nie bolą i są sflaczałe :D a sutki tkliwe, ale tez nie zawsze.

reklama
Kurcze.. Nie wiem co robić.. Przed chwilą zadzwoniła Pani z rejestracji że Pani dr dziś nie będzie i następna wizytę mam 02.05. Nie wiem czy czekać czy iść do kogoś innego..Martwi mnie ten ból żołądka i nie wiem też czy jest pęcherzyk bo nie miałam jeszcze usg.. Za tygdzien będę w 7 tyg. 4 dni

Do góry