Kamsik
Aktywna w BB
O jaaaa czy u Ciebie w rodzinie zdarzają się bliźniaki?U mnie w 2 dni po miesiączce 1800
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaaa czy u Ciebie w rodzinie zdarzają się bliźniaki?U mnie w 2 dni po miesiączce 1800
Hej!Cześć
Chciałam się przywitać, w czwartek pozytywny wynik Beta HCG, termin z cyklu na 27.12, ale z racji CC pewnie trochę wcześniej. Mam już 3 letnią córeczkę.
Oczywiście czekam już na odpowiedni czas aby pójść na USG ale to pewnie dopiero po majówce jak będzie 6+... Nie wiem jak tu się nie wygadać na chrzcinach u siostrzenicy
Czy są tu osoby z podobnym terminem porodu? Jestem ciekawa czy jestem ostatnia
dzięki Ci za odpowiedz, nawet nie wiesz jak mnie uspokoilas a coś powiedział ci na ten wynik ginekolog? Jesteś już po badaniu i wszystko okej z zarodkiem?ja mialam podobny wynik i jeden zarodek
5+ albo poczatek 6-go (teraz jest 7+4). Ale na to naprawde nie ma normy, tylko sie cieszyc, ze Cie to omijaA tak w ogóle to kiedy Wam się zaczęły mdłości? Jestem ciekawa czy mnie to ominie czy za wcześnie jeszcze i dlatego mnie nie dopadły
Zazdroszcze braku mdlosci. Ja dziś cały dzień w łóżku przeleżałam praktycznie.A tak w ogóle to kiedy Wam się zaczęły mdłości? Jestem ciekawa czy mnie to ominie czy za wcześnie jeszcze i dlatego mnie nie dopadły