U mnie też dzień przed miesiączką robiłam i była 63, ale od razu pisze abyś się nie stresowała tym, że była u Ciebie niższa bo np. w pierwszej ciąży dzień prze @ miałam betę 25 teraz się chyba kropek szybciej zadomowiłmi na jedne apce 28 również wychodzi, a na innej jeszcze wychodzi 31 wiec wszystko zweryfikuje wizyta a jak mogę zapytac jaka beta była w czwartek ? Moja pierwsza dzień przed miesiączka wychodziła 42
reklama
Aurora84
Fanka BB :)
Ja mam na 23-go wyliczone z om ale to się też dopiero potwierdzi albo skoryguje na usg. Poza tym któraś pisała że ma termin na sylwestra, więc będzie nas trochę z tej końcówkiCześć
Chciałam się przywitać, w czwartek pozytywny wynik Beta HCG, termin z cyklu na 27.12, ale z racji CC pewnie trochę wcześniej. Mam już 3 letnią córeczkę.
Oczywiście czekam już na odpowiedni czas aby pójść na USG ale to pewnie dopiero po majówce jak będzie 6+... Nie wiem jak tu się nie wygadać na chrzcinach u siostrzenicy
Czy są tu osoby z podobnym terminem porodu? Jestem ciekawa czy jestem ostatnia
Nantes
jasne jasne, nie stresuje się już bo robiłam po 48 h i przyrost był ładny wiec już wyluzowałam i czekam na rozwój wydarzeń i mocno wierze ze będzie pięknieU mnie też dzień przed miesiączką robiłam i była 63, ale od razu pisze abyś się nie stresowała tym, że była u Ciebie niższa bo np. w pierwszej ciąży dzień prze @ miałam betę 25 teraz się chyba kropek szybciej zadomowił
Mam taką sprawę do Was
Czy macie jakieś zaufane olejki/kremy/macie które stosujecie na skórę brzucha/piersi w trakcie ciąży? W pierwszej stosowałam Biooil i niestety dał radę do wyznaczonego terminu porodu a że urodziłam tydzień później to mam trochę rozstępów i myślę co tym razem używać aby uniknąć kolejnych.?
Właściwie to znalazłam ten wątek myśląc o tym gdzie tu zapytać o takie rzeczy
Czy macie jakieś zaufane olejki/kremy/macie które stosujecie na skórę brzucha/piersi w trakcie ciąży? W pierwszej stosowałam Biooil i niestety dał radę do wyznaczonego terminu porodu a że urodziłam tydzień później to mam trochę rozstępów i myślę co tym razem używać aby uniknąć kolejnych.?
Blanca86
U mnie w 2 dni po miesiączce 1800U mnie też dzień przed miesiączką robiłam i była 63, ale od razu pisze abyś się nie stresowała tym, że była u Ciebie niższa bo np. w pierwszej ciąży dzień prze @ miałam betę 25 teraz się chyba kropek szybciej zadomowił
Aurora84
To chyba musiałaś mieć wcześniej owulacje niż powinna być albo może bliźniaki będą ja mam nieregularne cykle i 4-6 dni po miałam 1200.U mnie w 2 dni po miesiączce 1800
Mi w pierwszej ciąży sprawdziły się produkty marki palmers myślę że brak rozstępów to ich zasługa bo z obu stron genetycznie kazda kobieta miała w ciąży rozstępy łącznie z moimi siostrami i mama.Mam taką sprawę do Was
Wow no to niezły wynikU mnie w 2 dni po miesiączce 1800
Część. Jak wszystko pójdzie dobrze to mam termin tak jak ty i też CC .Cześć
Chciałam się przywitać, w czwartek pozytywny wynik Beta HCG, termin z cyklu na 27.12, ale z racji CC pewnie trochę wcześniej. Mam już 3 letnią córeczkę.
Oczywiście czekam już na odpowiedni czas aby pójść na USG ale to pewnie dopiero po majówce jak będzie 6+... Nie wiem jak tu się nie wygadać na chrzcinach u siostrzenicy
reklama
Kamsik
Aktywna w BB
Hej, ja mam 26. 12 ale myślę, że będzie szybciej raz, że nadciśnienie przewlekłe, dwa, że skrócona szyjka po zabiegu więc modlę się o 37tc ale kto wie, może będzie suprise.Cześć
Myślałam, że tylko ja od początku mam takie wzdęcie, że w niektóre spodnie się ledwo zapinam trochę mnie to przeraża.Co do spodni - ja w swoje normalne na styk, luźniejsze jeszcze ok. Dziś przymierzałam jeansy z happymum i zobaczymy
A tak w ogóle to kiedy Wam się zaczęły mdłości? Jestem ciekawa czy mnie to ominie czy za wcześnie jeszcze i dlatego mnie nie dopadły