H
Helena!
Gość
a drugi poród nie był u Ciebie siłami natury po CC, po 10 miesiącach?Ale czekaj czekaj na co się mieli godzić ? Albo mnie z kimś mylisz albo ja jestem zakręcona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a drugi poród nie był u Ciebie siłami natury po CC, po 10 miesiącach?Ale czekaj czekaj na co się mieli godzić ? Albo mnie z kimś mylisz albo ja jestem zakręcona
Naturalny ale to z przypadku bo ja 2 cesarkę chciałam i miałam zaplanowana ale urodziłam w samochodziea drugi poród nie był u Ciebie siłami natury po CC, po 10 miesiącach?
ale to jak to się stało? Aż mnie zmroziło.Naturalny ale to z przypadku bo ja 2 cesarkę chciałam i miałam zaplanowana ale urodziłam w samochodzie
No niestety to taki w sumie taki policzek od losu szewc bez butów chodzi czy jakoś tak.ale to jak to się stało? Aż mnie zmroziło.
A przypomnij który będzie wtedy tydzień?Beta z poniedziałku 1154, z dziś ponad 5200 myślicie że jest szansa na serduszko za tydzień?
15,14,1Dziewczyny, w jakim wieku macie dzieci?
a Ty?Dziewczyny, w jakim wieku macie dzieci?
Prawie 4 letni synek i prawie 2 letnia córkaDziewczyny, w jakim wieku macie dzieci?