H
Helena!
Gość
o to tez pięknie co 2 lata się wyrobiłaśPrawie 4 letni synek i prawie 2 letnia córka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to tez pięknie co 2 lata się wyrobiłaśPrawie 4 letni synek i prawie 2 letnia córka
Dzieci robione pod linijkę. 2 lata-2 miesiące- 2 dnio to tez pięknie co 2 lata się wyrobiłaś
Bardzo dobre wyniki jak na sam początek!Odetchnęłam troche z ulga
10dpo-27.6
12dpo-109.4
Progesteron 37,48
Właśnie jaki to będzie wtedy tydzień? Ale wyniki wyglądają obłędnieBeta z poniedziałku 1154, z dziś ponad 5200 myślicie że jest szansa na serduszko za tydzień?
No to jestem w szoku, bo w moim szpitalu jednym z warunków kwalifikacji do Vbac jest odstęp 18 miesięcy od porodu CC. A w twoim szpitalu się na to zgodzili? Przecież istnieje zagrożenie pęknięcia miejsca szycia po tak krótkiej przerwie.
GratulacjeI ja dołączam Test robiony w środę, w czwartek oraz dzisiaj również. Kreska od razu po 10 sekundach. Również wieczorem. Według wyliczeń wychodź ) tyfzien Umówiłam się na termin 8.4. Ponieważ miałam pierwotnie 5.5 u mojego gina, który jest na urlopie a do tego czasu zniosę jajo. Jestem lekko przeziębiona obecnie i kuruje się cytryna z miodem, jest lepiej. Dzisiaj w zasadzie jestem bezobjawowa, czasem powołał lub zakuł brzuch. Dzisiaj miałam absolutnie minimalne plamienie ciemnobrązowe, podobno to normalne w 5,6,7 tygodniu.
ja tak samo.Ale macie piękne wyniki bety, aż mnie korci, żeby iść sprawdzić jak u mnie to teraz wygląda