reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

mój gin zakazał mi kąpieli w gorącej wodzie, ja tylko prysznic od zawsze ale teraz staram się myć w cieplej wodzie, nie gorącej jak do tej pory.
Ja w poprzedniej ciąży tez usłyszałam o zakazie siedzenia w gorącej wodzie. Także ja normalnie kapie się w wannie, tylko leje ciepła wodę a nie gorąca, myje sie i wychodzę, bez przesiadywania po prostu 🙂 nie ma co tez popadać w paranoje ze teraz już tylko prysznic 🤗

reklama
mi jeszcze przed pozytywnym testem było z dwa dni tak mega zimno wieczorem, do teraz mi się utrzymuje! W nocy ostatnio wstałam rozkręciłam ogrzewanie i obudziłam męża żeby mnie ogrzał tak się trzęsłam 😂😂
U mnie nawet w dzień teraz chodzi ogrzewanie bo cała się trzęsę 🥶 a wieczorem to aż strach wyjść spod kołdry 😂
Jak to fajnie że nie jestem z tym sama 😂

reklama
Do góry