reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
Ehh widzę, że zarażamy się od systemu w UK. Czułaś obawę to przyjechałaś! Ja nie rozumiem tego podejścia! Wielka łaska a na co idą nasze chore składki! Oj zrobiłabym im awanturę! 🤯🤬🤬

Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
Ehh widzę, że zarażamy się od systemu w UK. Czułaś obawę to przyjechałaś! Ja nie rozumiem tego podejścia! Wielka łaska a na co idą nasze chore składki! Oj zrobiłabym im awanturę! 🤯

reklama
Trzymaj się. Dlatego ja nie jechałam bo nawet by nic nie zobaczyli. Ja mam sam początek. Ale w 1 ciąży jak byłam w 9 tygodniu ciąży i miałam obfite krwawienie to i tak na IP dostałam zrypke bo covid a ja tak z ulicy. To był krwiak i odesłali mnie do domu- nakaz leżenia i duphaston. W normalnych warunkach zostawili by na obserwacji ale to był początek pandemii. Dlatego teraz podchodzę do IP z rezerwą.

Do góry