U mnie też prysznic, choć wannę i wrzątek uwielbiam.ja przestałam i u mnie tylko prysznic.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też prysznic, choć wannę i wrzątek uwielbiam.ja przestałam i u mnie tylko prysznic.
Ehh widzę, że zarażamy się od systemu w UK. Czułaś obawę to przyjechałaś! Ja nie rozumiem tego podejścia! Wielka łaska a na co idą nasze chore składki! Oj zrobiłabym im awanturę!Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
Ehh widzę, że zarażamy się od systemu w UK. Czułaś obawę to przyjechałaś! Ja nie rozumiem tego podejścia! Wielka łaska a na co idą nasze chore składki! Oj zrobiłabym im awanturę!Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
Ale jak to przecież martwiłas się . Który tydzień ciąży ?Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
trzymam kciukijestem na IP. Czekam.
ale dali ci cokolwiek, na te plamienie?Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
podejście jak w GB. Czułaś obawę to pojechałaś. Ale bym ich zjebala tam…Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki ❤Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.
Trzymaj się. Dlatego ja nie jechałam bo nawet by nic nie zobaczyli. Ja mam sam początek. Ale w 1 ciąży jak byłam w 9 tygodniu ciąży i miałam obfite krwawienie to i tak na IP dostałam zrypke bo covid a ja tak z ulicy. To był krwiak i odesłali mnie do domu- nakaz leżenia i duphaston. W normalnych warunkach zostawili by na obserwacji ale to był początek pandemii. Dlatego teraz podchodzę do IP z rezerwą.Dostałam reprymendę, że na tak wczesnym etapie nie powinno się zgłaszać ma IP. USG pokazuje narazie pusty pęcherzyk, więc albo ciąża jest młodsza albo nic z tego nie będzie.