reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny wam też jest wieczorem zawsze tak zimno 🥶
OKROPNIE! Cały dzień praktycznie siedzę po kocem, grzejniki włączone, a w nocy śpię pod kołdrą i kocem w piżamie ze spodniami długimi i bluzka z długim rękawem. Ja marznę a mąż się topi, bo mu tak gorąco 🤣

A nie macie podwyższonej temperatury?
Ja od owulacji mam cały czas praktycznie w okolicy 37. A jak mam taką temperaturę to zawsze mi zimno i źle... Ja jestem jak ten facet z opowieści, że umiera przy 36,7 🤣 dla mnie to najgorsza temp ever! Jak mi tylko urośnie o tą jedno pieprzona kreseczka to ja już to odczuwam 🙈

reklama
OKROPNIE! Cały dzień praktycznie siedzę po kocem, grzejniki włączone, a w nocy śpię pod kołdrą i kocem w piżamie ze spodniami długimi i bluzka z długim rękawem. Ja marznę a mąż się topi, bo mu tak gorąco 🤣

A nie macie podwyższonej temperatury?
Ja od owulacji mam cały czas praktycznie w okolicy 37. A jak mam taką temperaturę to zawsze mi zimno i źle... Ja jestem jak ten facet z opowieści, że umiera przy 36,7 🤣 dla mnie to najgorsza temp ever! Jak mi tylko urośnie o tą jedno pieprzona kreseczka to ja już to odczuwam 🙈
Fakt mam cały czas 37 ale to chyba norma w ciąży .
Ale zimno mi jak cholera 🤭

Fakt mam cały czas 37 ale to chyba norma w ciąży .
Ale zimno mi jak cholera 🤭
W sumie ja to wzięłam od razu za normę, ale nie dowiadywałam się nic w tym temacie jak to jest później z tą temperaturą 🤔 tak jest przez całą ciążę? 😱
Kobietki upewnijcie sie, ze dostarczacie sobie wystarczajaco zelaza i sprawdzcie hormony tarczycy. Uczucie zimna od czasu do czasu moze wynikac z naszej burzy hormonalnej, ale lepiej (nomem omen) dmuchac na zimne.
Mnie bylo zimno wieczorami tak do 5 tc, teraz juz rzadko kiedy.
Żelaza nie badałam 🤔 ale wszystkie inne wyniki badań w tym tarczycę mam bardzo dobre

Znalazłam to zdjęcie gdzieś na fejsie na jakiejs grupie to wstawiam do pośmiania się 😁

Załączniki

• FB_IMG_1650656468430.jpg
    FB_IMG_1650656468430.jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 79
reklama
W sumie ja to wzięłam od razu za normę, ale nie dowiadywałam się nic w tym temacie jak to jest później z tą temperaturą 🤔 tak jest przez całą ciążę? 😱

Żelaza nie badałam 🤔 ale wszystkie inne wyniki badań w tym tarczycę mam bardzo dobre
Nie mam pojęcia co do temp w późniejszym czasie ... Jakoś nie zwróciłam uwagi w poprzednich 😂

Do góry