kasiaa91
Fanka BB :)
Jest możliwość zrobienia prywatnego wątku na forum tutajJestem za! Chętnie was zobaczę z buzi. Na fb?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest możliwość zrobienia prywatnego wątku na forum tutajJestem za! Chętnie was zobaczę z buzi. Na fb?
No ale po co się tak dzielić ? Lepiej zebrać fajną grupę i założyć od razu wątek prywatny dla wszystkich chętnychAle to chyba idzie zrobić tak że jest jedno prywatne a drugie normalne ?
U mnie owulka ok 17-18 marca a 11 kwietnia jeszcze brakPytanie mam Ile dni po owulacji a nie po miesiączce zobaczyłyście serduszko na usg?
Owu 13/14.03, 14.04Pytanie mam Ile dni po owulacji a nie po miesiączce zobaczyłyście serduszko na usg?
też tak mam, rano nie potrafię nawet spojrzeć na jedzenie bo zaraz mnie mdli.. a później chodzę i szukam jedzeniaDziewczyny jak się ogólnie czujecie ?
U mnie rano mdłości , słabo mi się robi, a popołudniu bym konia z kopytami zjadła
Ja głównie nie mam energii, to nawet nie jest zmęczenie bo nie chce mi się spać, tylko takie ogólne klapnięcie. Mdłości czasem są, czasem ich nie ma, jestem co chwile głodna, ale zrobiłam się wybredna. Na mdłości dobry jest imbir (choć niektórzy nie zalecają w 1 trymestrze) albo chrupanie migdałówDziewczyny jak się ogólnie czujecie ?
U mnie rano mdłości , słabo mi się robi, a popołudniu bym konia z kopytami zjadła
U mnie mdlosci i senność. Co zjem to mnie za chwile mdli wiec głównie jakieś jogurty i owoce wciągamDziewczyny jak się ogólnie czujecie ?