Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Pytanie mam Ile dni po owulacji a nie po miesiączce zobaczyłyście serduszko na usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To my tu chyba nic więcej Ci nie powiemy...Pani Doktor powiedziala ze troche maly i splaszczony pecherzyk wiec zeby powstrzymywac jeszcze emocje. Jestem juz po poronieniu i ciazy pozamacicznej i ciezko powstrzymac.
Jest zarodek bije serce. Zaraz wrzuce foto Wam i wymiary.
Owulacja około 10.03, 8.04Pytanie mam Ile dni po owulacji a nie po miesiączce zobaczyłyście serduszko na usg?
Ok po prostu myslalam ze moze ktos tak ma/mial..To my tu chyba nic więcej Ci nie powiemy...
ja miałam w ciąży poronionej, ale u mnie była zupełnie inna sytuacja, bo w polowie 7 tc nie było nawet ani zarodka, ani serca. Naczytałam się wtedy mnóstwo forum i znalazłam dużo wpisów, gdzie dziewczyny miały różne kształty pęcherzyków i rodziły zdrowe dzieci, także nie martw się na zapas!Tutaj zdjęcja
Ok dzięki oby było dobrzeja miałam w ciąży poronionej, ale u mnie była zupełnie inna sytuacja, bo w polowie 7 tc nie było nawet ani zarodka, ani serca. Naczytałam się wtedy mnóstwo forum i znalazłam dużo wpisów, gdzie dziewczyny miały różne kształty pęcherzyków i rodziły zdrowe dzieci, także nie martw się na zapas!
Owu 15 albo 16.03, serduszko 15.04Pytanie mam Ile dni po owulacji a nie po miesiączce zobaczyłyście serduszko na usg?
Ja miałam w ciąży poronionej, ale nie było . Tam był już nieregularny kształt pęcherzyka, bo zaczynało się poronienie... Ale to zupełnie inna sytuacja.Ok po prostu myslalam ze moze ktos tak ma/mial..
Ok mam nadzieję.Ja miałam w ciąży poronionej, ale nie było . Tam był już nieregularny kształt pęcherzyka, bo zaczynało się poronienie... Ale to zupełnie inna sytuacja.
Nie dopóki dalej dochodzą nowe dziewczyny. Przecież te rodzące pod koniec grudnia nawet jeszcze nie wiedzą że są w ciąży !Co Wy na to, żeby powoli pomyśleć o założeniu prywatnego wątku? Wtedy będziemy miały więcej swobody, a tak to dosłownie każdy jest w stanie o nas czytać