Margeritka28
Fanka BB :)
Widzę że sporo nas jest w pierwszej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnieA u której z Was to pierwsza ciąża?
u mnie
I u mnie.u mnie
Jak Cię od niego odrzuca to nie zmuszaj się, tym bardziej, że są głosy, że powinno się go na początku unikać (choć ja się nie stosuję, bo nawet moje witaminy prenatalne są z imbirem). Sprawdź te migdałyNie wiem czy bym umiała spojrzeć na imbir od niektórych rzeczy mnie cofa
Ja jak się przebudze to mdłości ale tak lekko, jak zjem to tak do 12 jeździ mi wszystko po żołądku ale tez tak lajtowo i potem jest cisza, popołudniami kłuje w podbrzuszu, ale tez nie każdego dnia i ogólnie piersi raz bolą bardziej raz mniej, ale to przy dotknięciu bardziej. No i częściej jestem głodna Czasami tez się zastanawiam ze takie lajtowe te objawy, ale we wcześniejszych nie było wcale także dobrze w sumie ze nawet lekkie sąDziewczyny jak się ogólnie czujecie ?
U mnie rano mdłości , słabo mi się robi, a popołudniu bym konia z kopytami zjadła
ja dziś właśnie tez miałam, ze ronilam i to takie ogromne skrzepy wiec dziś się obudziłam się już z takim zepsutym nastrojem. Poronienia jednak nie dają o sobie zapomniećOd 3 nocy mam okropne sny. Śni mi się że krwawię i to bardzo. Podświadomie bardzo się tego boję i moja głowa płata mi figle Jak tylko się budzę to lecę do łazienki sprawdzać czy wszystko jest okej...
Będę musiała iść po migdały ale to już po świętachJak Cię od niego odrzuca to nie zmuszaj się, tym bardziej, że są głosy, że powinno się go na początku unikać (choć ja się nie stosuję, bo nawet moje witaminy prenatalne są z imbirem). Sprawdź te migdały
Dziewczyny bo wydaje mi się że się bardzo boicie i to siedzi potem tak w głowie i sny gwarantowane ja miałam takie sny po pierwszym USG u lekarza(to ponoć aż krzyczałam przez sen ) jak został uwidoczniony pęcherzyk ale wokół niego był mega duży krwiak więc lekarka dopiero mi we wtorek powiedziała że źle to widziała ale jest już wporzadku .Ja jak się przebudze to mdłości ale tak lekko, jak zjem to tak do 12 jeździ mi wszystko po żołądku ale tez tak lajtowo i potem jest cisza, popołudniami kłuje w podbrzuszu, ale tez nie każdego dnia i ogólnie piersi raz bolą bardziej raz mniej, ale to przy dotknięciu bardziej. No i częściej jestem głodna Czasami tez się zastanawiam ze takie lajtowe te objawy, ale we wcześniejszych nie było wcale także dobrze w sumie ze nawet lekkie są
ja dziś właśnie tez miałam, ze ronilam i to takie ogromne skrzepy wiec dziś się obudziłam się już z takim zepsutym nastrojem. Poronienia jednak nie dają o sobie zapomnieć
weź nie czytaj i nie oglądaj. Szczególnie filmików z porodów. Ja popełniłam kiedyś ten błąd.I u mnie.
Dzisiaj przez przypadek trafiłam na artykuł o rozwieraniu szyjki przed porodem... o Boże