reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny i co z tym kłuciem? Ja mam pobolewania w kroku i lekarz mowil ze takie odczucia to zblizajacy sie porod a ja dopiero w 32 tc. Mam nakaz lezenia (szyjka 35mm. W miesiac skrocila sie 0.5 cm ale mialam zapalenie oksrzeli i mozliwe ze z powodu infekcji) i za tydzien kontrola u gina.
Nakaz leżenia z szyjka 35 mm w 32 tc? Czym jest podyktowany? Ja w 20 tc miałam niecałe 29 mm i nikt mi o leżeniu nic nie mówił

reklama
Nakaz leżenia z szyjka 35 mm w 32 tc? Czym jest podyktowany? Ja w 20 tc miałam niecałe 29 mm i nikt mi o leżeniu nic nie mówił
Nisko ułożone dziecko. Lekarz sie boi ze wiązadla nie wytrzymaja. Mowil ze macica sie obsunela jak w 36 tc, ale z tego wszystkiego nie dopytalam czy jest rozwarcie czy co sie takiego dzieje w srodku ze jest az tak zle

Dziewczyny i co z tym kłuciem? Ja mam pobolewania w kroku i lekarz mowil ze takie odczucia to zblizajacy sie porod a ja dopiero w 32 tc. Mam nakaz lezenia (szyjka 35mm. W miesiac skrocila sie 0.5 cm ale mialam zapalenie oksrzeli i mozliwe ze z powodu infekcji) i za tydzien kontrola u gina.
jestem po wizycie. Lekarz mowila, ze to wina ułożenia dziecka. Jest bardzo nisko. Ale nie ma powodow do niepokoju. Szyjka zamknieta.

Hej dziewczyny jak się czujecie? U mnie wybił dziś 34 tydzień i od 2 dni czuje się katastrofalnie. Zgaga , brzuch mi pęka, chęć do spacerów jest ale sił brak no i kłuje mnie pod zebrem. Masakra , gdzie tu jeszcze te 1,5 miesiąca 🙄

jestem po wizycie. Lekarz mowila, ze to wina ułożenia dziecka. Jest bardzo nisko. Ale nie ma powodow do niepokoju. Szyjka zamknieta.
Mnie też tak kłuje w kroku, nie daj Boże kucnę to już nie mogę się podnieść taki ból 🙈 od wczoraj doszły skurcze w pachwinach to już w ogóle będę chodzić jak pokraka 🙈

reklama
Do góry