Hej , dawno tu nie zaglądałam. Napiszcie mi dziewczyny, czy czasem czujecie kłucie tak jakby w pochwie?? Już sama nie wiem czy to pochwa czy ból podbrzusza promieniujacy , ale dzis jak wyszlam z pracy to trzymał mnie do momentu powrotu do domu . Ciężko było mi.się wyprostować. Miewam te kłucia od czasu do czasu . W pracy dużo siedzę (8h
Ja mam obawy , ale czy z ciąża wszystko w porzadku . Pierwszą ciaze w zeszłym roku straciłam w 9 tyg więc teraz jak się coś dzieje to wariuje. Najchętniej nie wychodzilabym od lekarza . Jeśli chodzi o obawy o przyszłość to się tak nie martwię. Może zwzg na wiek I stabilizację życiową , ale w wielu poradnikach piszą ze obawy takie jak Twoje są całkowicie normalne ))))Witajcie dziewczyny, ja mam termin w zasadzie na koniec listopada, a nienawidzę tego miesiąca na początku ucieszyłam się, bo wychodziło że grudzień. No ale cóż, zobaczymy... czy Wy też chodzicie jak na szpilkach i to każdego dnia? Ja nie wiem czy to normalne, być w ciąży i być aż tak nerwowym? Mam wiele obaw związanych z przyszłością, tą najbliższą przyszłością. Zostanę mamą po raz pierwszy. Mam często wrażenie, że jestem z tym wszystkim sama.