reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej, może mnie podniesiecie na duchu. Byłam dziś na USG potwierdzić ciąże, wg ostatniej miesiączki powinien być 6t, testy wykonane w piątek wyszły mocne krechy po kilku sekundach. Niestety lekarz stwierdził ciąże młodsza o prawie 2 tygodnie, kazał przyjść za 2 tygodnie. Jest szansa ze zarodek jeszcze się pojawi ?
Spokojnie, ważne są wymiary pęcherzyka - ys musi być do momentu kiedy pęcherzyk ma 20 mm.

reklama
To wspaniale ❤️
Mam już 3 dzieciaków także wiem że to normalka , bo w każdej bolał brzuch ale po styczniowej utracie boje się okropnie jak będzie w tej .
Pani doktor coś na wizycie mi mówiła że troszkę mały ten pęcherzyk no ale patrząc na betę to może taki być , i mnie się od razu analiza włącza a jaki powinien być pęcherzyk itp.
Na poprzednim wątku dziewczyny mówiły że mam się nawet nie nastawiać że będzie coś na USG widać ... No i się zdziwiłam tylko że gin jeszcze zauważyła krwiaka i już znów zaczynalam świrować ... Także czekam na tą wizytę ale jednocześnie okropnie się boje
Rozumiem Cię 💙 Też bym się pewnie zestresowała tym krwiakiem, ale on też o niczym nie przesądza. Szkoda, że poza czekaniem nie możemy nic zrobić... U mnie póki co jest ostrożny entuzjazm, ale też się oczywiście boję, tylko staram się o tym nie myśleć bo można zwariować a to i tak w niczym nie pomoże.

Rozumiem Cię 💙 Też bym się pewnie zestresowała tym krwiakiem, ale on też o niczym nie przesądza. Szkoda, że poza czekaniem nie możemy nic zrobić... U mnie póki co jest ostrożny entuzjazm, ale też się oczywiście boję, tylko staram się o tym nie myśleć bo można zwariować a to i tak w niczym nie pomoże.
Podziwiam że potrafisz nie myśleć ❤️
U mnie to tak nie idzie a już robię wszystko żeby nie myśleć , mąż twierdzi że przesadzam z tym całym stresem .
Mam nadzieję że we wtorek będzie już wszystko wiadomo .
A Ty kiedy na wizytę ?

Podziwiam że potrafisz nie myśleć ❤️
U mnie to tak nie idzie a już robię wszystko żeby nie myśleć , mąż twierdzi że przesadzam z tym całym stresem .
Mam nadzieję że we wtorek będzie już wszystko wiadomo .
A Ty kiedy na wizytę ?
Tego się chyba trzeba nauczyć, też jestem strasznym "overthinkerem" ale stresująca praca szybko uczy panowania nad tym, inaczej nie dałabym rady.
U mnie usg też w 6+3 tylko właśnie to wypada w piątek 15.04. A w sobotę przyjeżdża do nas na Wielkanoc rodzina więc mam nadzieję, że będzie co im pokazać :)

Tego się chyba trzeba nauczyć, też jestem strasznym "overthinkerem" ale stresująca praca szybko uczy panowania nad tym, inaczej nie dałabym rady.
U mnie usg też w 6+3 tylko właśnie to wypada w piątek 15.04. A w sobotę przyjeżdża do nas na Wielkanoc rodzina więc mam nadzieję, że będzie co im pokazać :)
To pochwal się w piątek tutaj też 😁
Ja się jeszcze zastanawiam czy po wtorku mówić dzieciom czy jeszcze poczekać 😅

To pochwal się w piątek tutaj też 😁
Ja się jeszcze zastanawiam czy po wtorku mówić dzieciom czy jeszcze poczekać 😅
No ba, Ty się koniecznie pochwal we wtorek! :) Nie wiem, jak z dziećmi bo to moja pierwsza ciąża, ale ja rodzicom i teściom już wypaplałam bo nie wytrzymałam :D U Ciebie ktoś poza mężem już wie?

No ba, Ty się koniecznie pochwal we wtorek! :) Nie wiem, jak z dziećmi bo to moja pierwsza ciąża, ale ja rodzicom i teściom już wypaplałam bo nie wytrzymałam :D U Ciebie ktoś poza mężem już wie?
Pochwalę jak będzie wszystko ok❤️

No tak ja też wypaplalam i moja mama wie i koleżanka z pracy 😅 no i mąż 😂 no i tutaj forum 😅
A tak to nikt nie wie i narazie się nie dowiedzą 😉 jedynie dzieci muszę jakoś poinformować ale zobaczymy .

Jak u Ciebie pierwsza ciąża to wszyscy będą skakać z radości ❤️ a teście i rodzice chyba już skaczą co ? 😁

Pochwalę jak będzie wszystko ok❤️

No tak ja też wypaplalam i moja mama wie i koleżanka z pracy 😅 no i mąż 😂 no i tutaj forum 😅
A tak to nikt nie wie i narazie się nie dowiedzą 😉 jedynie dzieci muszę jakoś poinformować ale zobaczymy .

Jak u Ciebie pierwsza ciąża to wszyscy będą skakać z radości ❤️ a teście i rodzice chyba już skaczą co ? 😁
Oni byli w za dużym szoku, żeby skakać, bardziej ich wmurowało w krzesła :D Ale cieszą się bardzo, szczególnie, że to pierwszy wnuk i trochę się naczekali (mąż jest jedynakiem, moja siostra nie ma dzieci a ja też już pod 40-tkę). Tata to w ogóle pogratulował zanim w ogóle skończyłam mówić, a po paru sekundach dopiero zaczęło do niego docierać, co usłyszał :D
A ciągnie Was czasami jajnik z którego była owulacja?
Nie wiem, z którego była owulacja ale ciągnie mnie czasem lewy od samego początku.

reklama
Do góry