reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej, może mnie podniesiecie na duchu. Byłam dziś na USG potwierdzić ciąże, wg ostatniej miesiączki powinien być 6t, testy wykonane w piątek wyszły mocne krechy po kilku sekundach. Niestety lekarz stwierdził ciąże młodsza o prawie 2 tygodnie, kazał przyjść za 2 tygodnie. Jest szansa ze zarodek jeszcze się pojawi ?
Spokojnie, ważne są wymiary pęcherzyka - ys musi być do momentu kiedy pęcherzyk ma 20 mm.

reklama
To wspaniale ❤️
Mam już 3 dzieciaków także wiem że to normalka , bo w każdej bolał brzuch ale po styczniowej utracie boje się okropnie jak będzie w tej .
Pani doktor coś na wizycie mi mówiła że troszkę mały ten pęcherzyk no ale patrząc na betę to może taki być , i mnie się od razu analiza włącza a jaki powinien być pęcherzyk itp.
Na poprzednim wątku dziewczyny mówiły że mam się nawet nie nastawiać że będzie coś na USG widać ... No i się zdziwiłam tylko że gin jeszcze zauważyła krwiaka i już znów zaczynalam świrować ... Także czekam na tą wizytę ale jednocześnie okropnie się boje
Rozumiem Cię 💙 Też bym się pewnie zestresowała tym krwiakiem, ale on też o niczym nie przesądza. Szkoda, że poza czekaniem nie możemy nic zrobić... U mnie póki co jest ostrożny entuzjazm, ale też się oczywiście boję, tylko staram się o tym nie myśleć bo można zwariować a to i tak w niczym nie pomoże.

Rozumiem Cię 💙 Też bym się pewnie zestresowała tym krwiakiem, ale on też o niczym nie przesądza. Szkoda, że poza czekaniem nie możemy nic zrobić... U mnie póki co jest ostrożny entuzjazm, ale też się oczywiście boję, tylko staram się o tym nie myśleć bo można zwariować a to i tak w niczym nie pomoże.
Podziwiam że potrafisz nie myśleć ❤️
U mnie to tak nie idzie a już robię wszystko żeby nie myśleć , mąż twierdzi że przesadzam z tym całym stresem .
Mam nadzieję że we wtorek będzie już wszystko wiadomo .
A Ty kiedy na wizytę ?

Podziwiam że potrafisz nie myśleć ❤️
U mnie to tak nie idzie a już robię wszystko żeby nie myśleć , mąż twierdzi że przesadzam z tym całym stresem .
Mam nadzieję że we wtorek będzie już wszystko wiadomo .
A Ty kiedy na wizytę ?
Tego się chyba trzeba nauczyć, też jestem strasznym "overthinkerem" ale stresująca praca szybko uczy panowania nad tym, inaczej nie dałabym rady.
U mnie usg też w 6+3 tylko właśnie to wypada w piątek 15.04. A w sobotę przyjeżdża do nas na Wielkanoc rodzina więc mam nadzieję, że będzie co im pokazać :)

Tego się chyba trzeba nauczyć, też jestem strasznym "overthinkerem" ale stresująca praca szybko uczy panowania nad tym, inaczej nie dałabym rady.
U mnie usg też w 6+3 tylko właśnie to wypada w piątek 15.04. A w sobotę przyjeżdża do nas na Wielkanoc rodzina więc mam nadzieję, że będzie co im pokazać :)
To pochwal się w piątek tutaj też 😁
Ja się jeszcze zastanawiam czy po wtorku mówić dzieciom czy jeszcze poczekać 😅

To pochwal się w piątek tutaj też 😁
Ja się jeszcze zastanawiam czy po wtorku mówić dzieciom czy jeszcze poczekać 😅
No ba, Ty się koniecznie pochwal we wtorek! :) Nie wiem, jak z dziećmi bo to moja pierwsza ciąża, ale ja rodzicom i teściom już wypaplałam bo nie wytrzymałam :D U Ciebie ktoś poza mężem już wie?

No ba, Ty się koniecznie pochwal we wtorek! :) Nie wiem, jak z dziećmi bo to moja pierwsza ciąża, ale ja rodzicom i teściom już wypaplałam bo nie wytrzymałam :D U Ciebie ktoś poza mężem już wie?
Pochwalę jak będzie wszystko ok❤️

No tak ja też wypaplalam i moja mama wie i koleżanka z pracy 😅 no i mąż 😂 no i tutaj forum 😅
A tak to nikt nie wie i narazie się nie dowiedzą 😉 jedynie dzieci muszę jakoś poinformować ale zobaczymy .

Jak u Ciebie pierwsza ciąża to wszyscy będą skakać z radości ❤️ a teście i rodzice chyba już skaczą co ? 😁

Pochwalę jak będzie wszystko ok❤️

No tak ja też wypaplalam i moja mama wie i koleżanka z pracy 😅 no i mąż 😂 no i tutaj forum 😅
A tak to nikt nie wie i narazie się nie dowiedzą 😉 jedynie dzieci muszę jakoś poinformować ale zobaczymy .

Jak u Ciebie pierwsza ciąża to wszyscy będą skakać z radości ❤️ a teście i rodzice chyba już skaczą co ? 😁
Oni byli w za dużym szoku, żeby skakać, bardziej ich wmurowało w krzesła :D Ale cieszą się bardzo, szczególnie, że to pierwszy wnuk i trochę się naczekali (mąż jest jedynakiem, moja siostra nie ma dzieci a ja też już pod 40-tkę). Tata to w ogóle pogratulował zanim w ogóle skończyłam mówić, a po paru sekundach dopiero zaczęło do niego docierać, co usłyszał :D
A ciągnie Was czasami jajnik z którego była owulacja?
Nie wiem, z którego była owulacja ale ciągnie mnie czasem lewy od samego początku.

reklama
Do góry