reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Zamówiłam misia z chicco dla naszego bąka w brzuszku <3 bardzo dużo pozytywnych opini ma i dużo znajomych mi go poleca. Tak że będę czekać z niecierpliwością na przesyłkę <3

1503912149-aaaaaa.png

Jaki słodki ten miś. Fajnie, ze ma to światełko projektor, praktycznie :)))
Do mmnie dotarło, ze czekam na 4 paczki :D wszystkie przyjdą po południu aż się boję bo groch ciuchów udało mi sie kupić z asosa i nadprogramowo jakieś kosmetyki dla siebie i torebkilp :D lepiej żeby Paweł tego nie widział :D

Digital super śniadanko, ja zawsze takie nie inne zjadłam. Owsianki to mój konik :D

Rossiczka baw sie dobrze :) miłego pobytu u mamy ;*

Millo rozbawiłas mnie :) uroczy ten Twój Leos :)))

Nawet nie mówcie o bólach , u mnie jakis horror, skończyła się sielanka. Mam n adziejem ze ten czas do bezpiecznego terminu szybko i spokojnie zleci :)

Ankus ciasto z borówkami......ahh jakbym zjadła !! Pochwal się koniecznie jak zrobisz.

Jaki słodki ten miś. Fajnie, ze ma to światełko projektor, praktycznie :)))
Do mmnie dotarło, ze czekam na 4 paczki :D wszystkie przyjdą po południu aż się boję bo groch ciuchów udało mi sie kupić z asosa i nadprogramowo jakieś kosmetyki dla siebie i torebkilp :D lepiej żeby Paweł tego nie widział :D

Digital super śniadanko, ja zawsze takie nie inne zjadłam. Owsianki to mój konik :D

Rossiczka baw sie dobrze :) miłego pobytu u mamy ;*

Millo rozbawiłas mnie :) uroczy ten Twój Leos :)))

Nawet nie mówcie o bólach , u mnie jakis horror, skończyła się sielanka. Mam n adziejem ze ten czas do bezpiecznego terminu szybko i spokojnie zleci :)

Ankus ciasto z borówkami......ahh jakbym zjadła !! Pochwal się koniecznie jak zrobisz.
Oki :) będzie z kremem, więc pewnie wieczorem je przekroje, żeby w lodówce trochę postało :)

Cześć dziewczyny [emoji4]
Ja dopiero Was nadrabiam po weekendzie.
Od soboty do niedzieli byliśmy u mojej siostry. Więc nie miałam czasu na pisanie. Dziś mam lenia i na obiad rozmrozilam pierogi które teściowa mi zrobiła jakiś czas temu [emoji16]
Zjadła bym jakiegoś dobrego kotleta ale nie mam siły stać i robić.

Powoli ogarniam mieszkanie ale kiepsko mi to dziś wychodzi.

Powodzenia na wizytach[emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja dzisiaj byłam u dentysty i też ząbki zdrowe.Teraz mam się zgłosić po nowym roku ;)Dzisiaj mam lenia trochę.Z mężem nadal jestem na wojennej ścieżce,ale niech sobaczy jak to jest miło jak się nikt nie odzywa i niech sam posiedzi trochę w domu ;) Najważniejszy jest mój synek ;)
@Neviiii Witamy u nas ;)
@Rossiczka Udanego wyjazdu ;)
@Millo Spokojnie ;)Będzie dobrze.Ale wiadomo,że każda mama przeżywa takie rzeczy ;)
@mrsMalec No to na prawdę duża ta paczka ;);)
@Marti92 Skoro mówisz,że dzięki tej poduszce tak dobrze spałaś to ja się jednak skuszę bo cały czas się wahałam ;)

Wyczytałam, że teraz jest wytwarzana relaksyna, która ma za zadanie poluźnienie wszelkich wiązadeł w biodrach i macicy. Szczególnie silnie działa w ciążach mnogich. Ma to ułatwić poród. Tylko weź tu wytłumacz tej relaksynie, że u mnie będzie cc i z tym całym poluźnianiem może dać sobie spokój, bo niepotrzebnie bólu przysparza[emoji4] [emoji23]

Mnie w nocy oprócz bólu bioder dokucza jeszcze strasznie bolesne drętwienie dłoni, po powrocie dłoni do czucia strasznie bolą mnie palce i ogółem wewnętrzna część dłoni zwłaszcza zaraz za nadgarstkiem. Pani doktor powiedziała że to przez ten jakiś zespół cieśni nadgarstka...że w ciąży to częsta przypadłość. A oprócz tego mam praktycznie przez większość dnia uczucie zdretwialego prawego uda z przodu to podobno przez ucisk... hmm no i cóż zrobić trzeba jakoś to wszystko przetrwać ;)

Ej to są wyniki mojej glukozy. Chyba lipa? :/ w poprzedniej ciąży po wypiciu mialam niższy cukier niż przed i myślałam że teraz też będzie ok a tu taka marna niespodzianka....

Załączniki

• IMG_20170828_135434.png
    IMG_20170828_135434.png
    24,9 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry