CarlaR
Fanka BB :)
Kuzwa... i co teraz? ;( tarczyca, możliwość zakrzepow i jeszcze pierniczony cukier teraz.. Ale sie wkurzyłam ;(ręce mi opadają już.Drugi pomiar za wysoki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzwa... i co teraz? ;( tarczyca, możliwość zakrzepow i jeszcze pierniczony cukier teraz.. Ale sie wkurzyłam ;(ręce mi opadają już.Drugi pomiar za wysoki
;( Ty nawet nie wiesz jak ja kocham slodkie i ogolnie łakocie Właśnie kupilam sobie na pocieszenie za te dziejsze klucia paczke naczosow i do tego pikantny dip będzie leżało do po porodzie... nie oddam nikomu ;( Ale mam dołaSpokojnie, będziesz stosowała diete i będzie ok juz bliżej jak dalej do końca do porodu juz wytrzymasz bez słodkiego
Nie płacz wyniki masz ok, drugi pomiar do 180 może być, trzeci do 140 najlepiej, ale nowe wytyczne do 153. Także nie smutaj.;( Ty nawet nie wiesz jak ja kocham slodkie i ogolnie łakocie Właśnie kupilam sobie na pocieszenie za te dziejsze klucia paczke naczosow i do tego pikantny dip będzie leżało do po porodzie... nie oddam nikomu ;( Ale mam doła
Dzieki dziewczynki. Wlasnie chciałam pytać czy jednak moge zjeść te naczosy hahahaBierz sie za naczosy
Wiesz, zobaczysz co Ci lekarz powie, ale nawet jakbyś miała ograniczyć słodkie to nie koniec świata...pomyśl o mnie, ja nie mogę nic a nic [emoji14]Dzieki dziewczynki. Wlasnie chciałam pytać czy jednak moge zjeść te naczosy hahaha
Mam dokładnie to samo. Pocztex xxl. Może faktycznie to hippOn doskonale wie ze mu tak to łatwo nie przejdzie i dlatego tak sie zachowuje bo wie ze zle zrobil a glupio mu sie przyznac . Tacy sa juz faceci .. a mnie dzis jeszcze jakas choroba chyba bierze .. a teraz czekam na paczkę. W sumie niewiem co to za paczka ma przyjsc bo nic nie zamawiałam . Jedyne co zamawialam to trojkat ten z hippa z napisem Emilia w aucie ale na to czeka sie do 4 tyg . A w piatek dostalam nr ze zostala wysłana do mnie paczka i rozmiar pavzki XXL .. wyobrazacie sobie to ? Najlepsze jest to ze ja nic nie zamawialam ani nie spodziewam sie niczego od kogos .. dziwne
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
A na czczo nie jest za wysoki ? Bo gdzieś czytałam że 92 to maxNie płacz wyniki masz ok, drugi pomiar do 180 może być, trzeci do 140 najlepiej, ale nowe wytyczne do 153. Także nie smutaj.
Nie wiem czy kojarzysz..ja w temacie bo sama mam cukrzycę ciążowa.
Spokojnie, nie dołuj się. Jakoś to będzie już mało nam zostało do porodu.;( Ty nawet nie wiesz jak ja kocham slodkie i ogolnie łakocie Właśnie kupilam sobie na pocieszenie za te dziejsze klucia paczke naczosow i do tego pikantny dip będzie leżało do po porodzie... nie oddam nikomu ;( Ale mam doła
Dokładnie. Ja sobie żartuje z tymi naczosami że muszę i już, ale jak trzeba będzie dietę to będzie dieta. Toż to nie koniec świata. W środę mam wizytę to lekarz mi wszystko powie.Wiesz, zobaczysz co Ci lekarz powie, ale nawet jakbyś miała ograniczyć słodkie to nie koniec świata...pomyśl o mnie, ja nie mogę nic a nic [emoji14]
Też mi się kojarzy ale w środę wszystkiego się dowiem. Nie chce się denerwować na zaśA na czczo nie jest za wysoki ? Bo gdzieś czytałam że 92 to max