reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry wszystkim. Ja pochwale się moja poducha,dziś pierwszy raz na niej spałam i powiem,ze ten kto ja wymyślił jest genialny!:D
Tak spałam,ze nawet do toalety nie wstawałam ani razu!:yes:
Ja czuje się przeziębiona i w ogóle mi ciężko oddychaćo_OZobacz załącznik 820276 muszę się umówić na wizytę do lekarza. Tymczasem herbatka i prysznic,coś poczytam i lecę na zajęcia.
@eklerkaa mniam mirinda,zawsze mam chętkę,ale tu nigdzie nie mogę dostać,mirinde głównie pije jak jedziemy do męża rodziny albo jak jestem w PL
Witaj @Neviiii :)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach!
Hihi mam taką samą pościel i właśnie pod nią śpię, tylko jest w odcieniach zieleni. Ja jeszcze się waham nad kupnem tej poduchy bo w sumie na razie dobrze sypiam, nawet lepiej niż na początku ciąży.

Szykuję się powoli na wizytę, trochę się denerwuję co mi powie gin apropos tej cukrzycy, mam mnóstwo pytań do mojej gin...

Muszę dziś załatwić ekipę od wymiany okien i drzwi i jeszcze jakieś ekipy do naszego kastingu na robola bo jak dotąd nie jesteśmy przekonani do tych które nam się zgłosiły.

Trzymam mocno kciuki za wizytujące i wszystkim życzę miłego dnia [emoji3] [emoji175][emoji4]

reklama
Czesc Dziewczyny! Powodzenia na wizytach i glukozach.
Millo moja corcia jak miala 2, 5 roku poszla do przedszkola. Pierwszy tydzien na 4 godzinki a potem na 8. Maz ja zaprowadzal i czekal pod oknam sluchajac czy nie placze. Oswoila sie szybciej z sytuacja niz my. W poniedzialek ja bede przezywac bo idzie do I kasy. Tez sobie juz mysle. Jak da rade, czy zdazy zjesc, jaka bedzie klasa. Ech my Rodzice zawsze przezywamy
Poradzi sobie:) U mnie synek w poniedziałek wraca po wakacjach do przedszkola i też się martwię jak to będzie po takiej przerwie. My mamy już tak mamy;)

Hej dziewczyny
U mnie bez zmian czyli dobrze jest, mąż dziś wyjeżdża do Niemiec i wraca za 2 tyg.
W tym tyg. mam tydzień lekarzy tzn musze ze synem iść po skierowanie na badania aby sprawdzić czy wszystko ok i ja musze iść po skierowanie do okulisty bo cos mi wzrok szwankuje i do dentysty ale z tym gorszy problem bo nie mogę się zdecydować na nikogo do kogo można iść.
W środę idę na zebranie do szkoły do młodszego syna bo idzie do przedszkola do oddziału szkolnego i powiem wam że się trochę boje jak to będzie.
W nocy do mnie brat dzwonił że moja mama wylądowała w szpitalu bo ją szerszeń ugryzł całą noc się o nia martwiłam ale wszystko jest dobrze i jest już w domu potem do niej pójdę jak ogarnę się.

Dziewczyny życzę udanych wizyt

mrsMalec - posłuchaj się dziewczyn one racje maja.

Millo - Wiem co czujesz też się martwiłam jak pierwszy syn poszedł do przedszkola jak sobie radzi i znów mnie to czeka od poniedziałku z młodszym

1503909329-aaaaaa.jpeg

O mniom mniom :D drugie śniadanko.

Misianka to tez nie zazdroszcze Ci poniedziałku [emoji14]
Maja no wlasnie ciagle sobie wyobrazam ze On jako ze gaduła mowi do Pani a Ona nie ma czasu Go wysluchac..albo ze cos chce a tez nie ma reakcji.. :(Boje sie ze sie wtedy tak zrazi i nie bedzie taki otwarty jak jest..

Ale powiem Wam cos smiesznego.Do Jego grupy chodzic bedzie paru koreańskich dzieci i jeden juz dzisiaj przyszedl.Wiadomo ma skosne oczy i jeszcze mial zeza do tego.Leos Go zobaczyl i mowi "mama zobacz ten chłopczyk ogladal bajki bokiem..nie sluchał mamy"haha nie wiedzialam czy smiac się czy zapasc pod ziemie:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Misianka to tez nie zazdroszcze Ci poniedziałku [emoji14]
Maja no wlasnie ciagle sobie wyobrazam ze On jako ze gaduła mowi do Pani a Ona nie ma czasu Go wysluchac..albo ze cos chce a tez nie ma reakcji.. :(Boje sie ze sie wtedy tak zrazi i nie bedzie taki otwarty jak jest..

Ale powiem Wam cos smiesznego.Do Jego grupy chodzic bedzie paru koreańskich dzieci i jeden juz dzisiaj przyszedl.Wiadomo ma skosne oczy i jeszcze mial zeza do tego.Leos Go zobaczyl i mowi "mama zobacz ten chłopczyk ogladal bajki bokiem..nie sluchał mamy"haha nie wiedzialam czy smiac się czy zapasc pod ziemie:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Może tak źle nie będzie

Powiem wam dziewczyny że się cieszę że kończą się wakacje chłopaki pójdą do szkoły a ja będę miała trochę spokoju w domu

No to ja teraz pomarudzę. Czy bolą Was biodra? Mnie cholernie! Nic nie pomaga, nawet ta poduszka. Budzę sie co chwila i zmieniam pozycję. Na plecach nie wolno mi spac, a zresztą i tak nie jestem wtedy w stanie oddychać. Teraz chodzę jak kaleka i próbuję to rozchodzic.

Niestety mam to samo ból jest okropny nic nie pomaga, kręcę się z boku na bok a ból przechodzi z jednego biodra na drugie... Też zastanawiałam się czy to normalne ale w takim razie widzę że nie jestem sama w tych cierpieniach...

reklama
No nareszcie w domku i po śniadaniu.
Wyniki jutro , ale nie wiem czy uda nam się jutro odebrać.

Co do bólu bioder to na tym etapie częsty objaw. Wszystko się rozchodzi , przygotowuje do porodu.
Mnie w nocy pomaga poducha ciążowa, jak dla mnie to rewelacyjny wynalazek. Mój były mąż zawsze twierdził, że to zbędny wydatek. Dobrze że mój obecny partner jest zupełnie inny . Teraz mogę śmiało powiedzieć ,że nie warto się męczyć z kimś kto nas nie szanuje , nie daje poczucia bezpieczeństwa I z kim nie jesteśmy szczęśliwe. Szkoda życia.

Do góry