Zinc
Fanka BB :)
Hihi mam taką samą pościel i właśnie pod nią śpię, tylko jest w odcieniach zieleni. Ja jeszcze się waham nad kupnem tej poduchy bo w sumie na razie dobrze sypiam, nawet lepiej niż na początku ciąży.Dzień dobry wszystkim. Ja pochwale się moja poducha,dziś pierwszy raz na niej spałam i powiem,ze ten kto ja wymyślił jest genialny!
Tak spałam,ze nawet do toalety nie wstawałam ani razu!
Ja czuje się przeziębiona i w ogóle mi ciężko oddychaćZobacz załącznik 820276 muszę się umówić na wizytę do lekarza. Tymczasem herbatka i prysznic,coś poczytam i lecę na zajęcia.
@eklerkaa mniam mirinda,zawsze mam chętkę,ale tu nigdzie nie mogę dostać,mirinde głównie pije jak jedziemy do męża rodziny albo jak jestem w PL
Witaj @Neviiii
Miłego dnia i powodzenia na wizytach!
Szykuję się powoli na wizytę, trochę się denerwuję co mi powie gin apropos tej cukrzycy, mam mnóstwo pytań do mojej gin...
Muszę dziś załatwić ekipę od wymiany okien i drzwi i jeszcze jakieś ekipy do naszego kastingu na robola bo jak dotąd nie jesteśmy przekonani do tych które nam się zgłosiły.
Trzymam mocno kciuki za wizytujące i wszystkim życzę miłego dnia [emoji3] [emoji175][emoji4]