reklama
Wyczytałam, że teraz jest wytwarzana relaksyna, która ma za zadanie poluźnienie wszelkich wiązadeł w biodrach i macicy. Szczególnie silnie działa w ciążach mnogich. Ma to ułatwić poród. Tylko weź tu wytłumacz tej relaksynie, że u mnie będzie cc i z tym całym poluźnianiem może dać sobie spokój, bo niepotrzebnie bólu przysparza[emoji4] [emoji23]Niestety mam to samo ból jest okropny nic nie pomaga, kręcę się z boku na bok a ból przechodzi z jednego biodra na drugie... Też zastanawiałam się czy to normalne ale w takim razie widzę że nie jestem sama w tych cierpieniach...
CarlaR
Fanka BB :)
Skad takie fajne cosssss???Przyszla do mnie paczka ktorej waga byla 30 kg i rozmiar xxl .. az sie popłakałam ze smiechu jak ją zobaczyłam
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo, hahaha Ty patrz jak zapamiętał
@DigitalGirl [emoji7][emoji7][emoji7] O też bym takie zjadła. Może jutro spróbuję upichcić takie pyszności
@Oska305 o dobrze wiedzieć Mnie jeszcze biodra nie trzaskają. Ale ja jestem szeroka xD Może nie ma tam co się poluźniać Hihihi
@DigitalGirl [emoji7][emoji7][emoji7] O też bym takie zjadła. Może jutro spróbuję upichcić takie pyszności
@Oska305 o dobrze wiedzieć Mnie jeszcze biodra nie trzaskają. Ale ja jestem szeroka xD Może nie ma tam co się poluźniać Hihihi
mrsMalec
Link do: Strona główna na tej stronce sie logowałam i dostałam w prezencieSkad takie fajne cosssss???
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Wyczytałam, że teraz jest wytwarzana relaksyna, która ma za zadanie poluźnienie wszelkich wiązadeł w biodrach i macicy. Szczególnie silnie działa w ciążach mnogich. Ma to ułatwić poród. Tylko weź tu wytłumacz tej relaksynie, że u mnie będzie cc i z tym całym poluźnianiem może dać sobie spokój, bo niepotrzebnie bólu przysparza[emoji4] [emoji23]
Hehh no właśnie wytłumacz hi hi
Cudownie, zazdraszczam baw się dobrze.Cześć Kochane, miłego dnia :-)
Pozdrawiam z, Gdańska
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też bym mu urządziła cichy dzień. Niech sie pomartwi i zastanowi nad sobą aby następnym razem powstrzymał się przed takimi akcjami.Popieram Reniuszka- nie odbieraj. Jeśli jeszcze bardziej się obrazi to trudno. Zacznij walczyć o siebie. A plaster najlepiej odrywać na raz, boleśnie, ale skutecznie. Taka metafora[emoji12].
Trzymam kciuki[emoji9]
reklama