reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Może karze powtórzyć :-)
A co wczoraj jadlas ? Może dlatego. Bo obciążenie wyszło.ok
Jak sobie myślę właśnie co wczoraj jadłam to kurcze mielony na obiad, kolo 18jeszcze sernik na zimno, a kolo 20 jajecznica i 2 kanapki... poplynelam troche. Pamietam ze jak na poczatku ciąży robiłam cukier to w przeddzień kazal mi lekarz jeść lekkostrawne rzeczy i max do 18... teraz mnie olsnilo. Nie mówię ze to jest przyczyną ale możliwe że miało duży wpływ na o pierwszy wynik

Jak sobie myślę właśnie co wczoraj jadłam to kurcze mielony na obiad, kolo 18jeszcze sernik na zimno, a kolo 20 jajecznica i 2 kanapki... poplynelam troche. Pamietam ze jak na poczatku ciąży robiłam cukier to w przeddzień kazal mi lekarz jeść lekkostrawne rzeczy i max do 18... teraz mnie olsnilo. Nie mówię ze to jest przyczyną ale możliwe że miało duży wpływ na o pierwszy wynik
Mogło mieć to wpływ. Mi lekarz powiedział że dzień wcześniej żadnych słodkości

Przyszla do mnie paczka ktorej waga byla 30 kg i rozmiar xxl .. az sie popłakałam ze smiechu jak ją zobaczyłam
1503912603-aaaaaa.jpeg
1503912640-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Też to dostałam :)

reklama
Nie chcę Cię Kochana martwić, ale jak będziesz miała zaleconą diete2 cukrzycową to też o tej porze będziesz jadła drugie śniadanie ;)
Ja dzisiaj wstałam o 9:30 i to z budzikiem, jestem strasznym śpiochem [emoji4] ale za to spać chodzę po pierwszej, więc mam trochę przesunięcie. Wczoraj już tak jedliśmy obydwoje z moim H. co 3-4 godziny i na pewno to wymaga dyscypliny. Ale w sumie myślę że w rezultacie wyjdzie to z korzyścią dla nas, bo wprawdzie jemy zdrowo, ale godziny naszych posiłków to masakra [emoji53] Zobaczymy. Spróbuję właśnie zaraz zapisać się do szpitala na Karową, bo gin mi powiedziała, że tam mają specjalny program szkolenia z diabetologiem i prowadzenia takich ciąż. W sumie to trochę mnie uspokoiła moja gin.

Do góry