reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Nie chcę Cię Kochana martwić, ale jak będziesz miała zaleconą diete2 cukrzycową to też o tej porze będziesz jadła drugie śniadanieJuż drugie?! Ja przed pierwszym! [emoji3]
reniuszek
Love in the knick of time
Zamówiłam misia z chicco dla naszego bąka w brzuszku <3 bardzo dużo pozytywnych opini ma i dużo znajomych mi go poleca. Tak że będę czekać z niecierpliwością na przesyłkę <3
Jaki słodki ten miś. Fajnie, ze ma to światełko projektor, praktycznie ))
Do mmnie dotarło, ze czekam na 4 paczki wszystkie przyjdą po południu aż się boję bo groch ciuchów udało mi sie kupić z asosa i nadprogramowo jakieś kosmetyki dla siebie i torebkilp lepiej żeby Paweł tego nie widział
Digital super śniadanko, ja zawsze takie nie inne zjadłam. Owsianki to mój konik
Rossiczka baw sie dobrze miłego pobytu u mamy ;*
Millo rozbawiłas mnie uroczy ten Twój Leos ))
Nawet nie mówcie o bólach , u mnie jakis horror, skończyła się sielanka. Mam n adziejem ze ten czas do bezpiecznego terminu szybko i spokojnie zleci
Ankus ciasto z borówkami......ahh jakbym zjadła !! Pochwal się koniecznie jak zrobisz.
Oki będzie z kremem, więc pewnie wieczorem je przekroje, żeby w lodówce trochę postałoJaki słodki ten miś. Fajnie, ze ma to światełko projektor, praktycznie ))
Do mmnie dotarło, ze czekam na 4 paczki wszystkie przyjdą po południu aż się boję bo groch ciuchów udało mi sie kupić z asosa i nadprogramowo jakieś kosmetyki dla siebie i torebkilp lepiej żeby Paweł tego nie widział
Digital super śniadanko, ja zawsze takie nie inne zjadłam. Owsianki to mój konik
Rossiczka baw sie dobrze miłego pobytu u mamy ;*
Millo rozbawiłas mnie uroczy ten Twój Leos ))
Nawet nie mówcie o bólach , u mnie jakis horror, skończyła się sielanka. Mam n adziejem ze ten czas do bezpiecznego terminu szybko i spokojnie zleci
Ankus ciasto z borówkami......ahh jakbym zjadła !! Pochwal się koniecznie jak zrobisz.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Cześć dziewczyny [emoji4]
Ja dopiero Was nadrabiam po weekendzie.
Od soboty do niedzieli byliśmy u mojej siostry. Więc nie miałam czasu na pisanie. Dziś mam lenia i na obiad rozmrozilam pierogi które teściowa mi zrobiła jakiś czas temu [emoji16]
Zjadła bym jakiegoś dobrego kotleta ale nie mam siły stać i robić.
Powoli ogarniam mieszkanie ale kiepsko mi to dziś wychodzi.
Powodzenia na wizytach[emoji7]
Ja dopiero Was nadrabiam po weekendzie.
Od soboty do niedzieli byliśmy u mojej siostry. Więc nie miałam czasu na pisanie. Dziś mam lenia i na obiad rozmrozilam pierogi które teściowa mi zrobiła jakiś czas temu [emoji16]
Zjadła bym jakiegoś dobrego kotleta ale nie mam siły stać i robić.
Powoli ogarniam mieszkanie ale kiepsko mi to dziś wychodzi.
Powodzenia na wizytach[emoji7]
Angella210
Fanka BB :)
Ja dzisiaj byłam u dentysty i też ząbki zdrowe.Teraz mam się zgłosić po nowym roku Dzisiaj mam lenia trochę.Z mężem nadal jestem na wojennej ścieżce,ale niech sobaczy jak to jest miło jak się nikt nie odzywa i niech sam posiedzi trochę w domu Najważniejszy jest mój synek
@Neviiii Witamy u nas
@Rossiczka Udanego wyjazdu
@Millo Spokojnie Będzie dobrze.Ale wiadomo,że każda mama przeżywa takie rzeczy
@mrsMalec No to na prawdę duża ta paczka
@Marti92 Skoro mówisz,że dzięki tej poduszce tak dobrze spałaś to ja się jednak skuszę bo cały czas się wahałam
@Neviiii Witamy u nas
@Rossiczka Udanego wyjazdu
@Millo Spokojnie Będzie dobrze.Ale wiadomo,że każda mama przeżywa takie rzeczy
@mrsMalec No to na prawdę duża ta paczka
@Marti92 Skoro mówisz,że dzięki tej poduszce tak dobrze spałaś to ja się jednak skuszę bo cały czas się wahałam
tusiaczzek1988
Wyczytałam, że teraz jest wytwarzana relaksyna, która ma za zadanie poluźnienie wszelkich wiązadeł w biodrach i macicy. Szczególnie silnie działa w ciążach mnogich. Ma to ułatwić poród. Tylko weź tu wytłumacz tej relaksynie, że u mnie będzie cc i z tym całym poluźnianiem może dać sobie spokój, bo niepotrzebnie bólu przysparza[emoji4] [emoji23]
Mnie w nocy oprócz bólu bioder dokucza jeszcze strasznie bolesne drętwienie dłoni, po powrocie dłoni do czucia strasznie bolą mnie palce i ogółem wewnętrzna część dłoni zwłaszcza zaraz za nadgarstkiem. Pani doktor powiedziała że to przez ten jakiś zespół cieśni nadgarstka...że w ciąży to częsta przypadłość. A oprócz tego mam praktycznie przez większość dnia uczucie zdretwialego prawego uda z przodu to podobno przez ucisk... hmm no i cóż zrobić trzeba jakoś to wszystko przetrwać
CarlaR
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
myślę ,że dobra cenaDobra cena ?