daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Zapraszamy! ;-)Mamy rodzine w myslenicach i jestesmy u nich z 2 razy do roku wiec kiedys sie wprosze na kawe [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy! ;-)Mamy rodzine w myslenicach i jestesmy u nich z 2 razy do roku wiec kiedys sie wprosze na kawe [emoji14]
Nie wykapany, tylko z pełnego wytrysku!!U mine tak samo, jeszcze nikt mi nie powiedzial, ze syn podobny do mamy, wykapany tatus![]()
Faktycznie podobnymoj maz mi wczoraj wyslal jak sie nudził w pracy![]()
strasznie mi dogryza hehe bo franek to jego wierna kopia i mowi ze teraz hania bedzie tak samo
![]()
![]()
przedstawiam dowody haha![]()
![]()
A nie mówiłam?Nie mam energiibuty poprałam wszystkim
są jak nowki, maz mi robi zakupy paznokciowe. Młody zaczal się wreszcie wiercic [emoji38][emoji4] Hanka u siebie ogląda bajke i robi laurki
ja leże i ogladam dalej dzieciowe rzeczy
mam nawał siary normalnie, aż musialam wkładki włożyć
![]()
![]()
Haha dzieki musze mu przekazacNie wykapany, tylko z pełnego wytrysku!!:*
Faktycznie podobnynawet jakby mała miała być znów podobna do ojca...no co Ci powiedzieć..ładne dzieci Twój mąż robi więc ja bym się nie martwiła
![]()
A nie mówiłam?![]()