reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny!

Ja dzisiaj miałam spokojną noc. U mnie się ochłodziło, zapowiadają burze.

W końcu coś w domu zrobię , bo przez te upały masakra, nic mi się nie chciało.

Apropos mniejszej aktywności naszych bąbli to na tym etapie nie jest to jeszcze powód do zmartwienia.

Życzę miłego dnia.

1501665183-aaaaaa.jpeg
moj maz mi wczoraj wyslal jak sie nudził w pracy :) strasznie mi dogryza hehe bo franek to jego wierna kopia i mowi ze teraz hania bedzie tak samo :D
1501665344-aaaaaa.jpeg
1501665395-aaaaaa.jpeg
1501665447-aaaaaa.jpeg
przedstawiam dowody haha :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt
Ja już po kłuciu musiałam powtórzyć glukozę bo ostatnio za wysoka była lekarz podejrzewa cukrzyce i kazał 2 dni podrząd ją na nowo zrobić i wrócić jak będzie tak samo
U nas dziś chłodniej nawet rano troszkę popadało zaraz idę z młodszym synem zanieść wniosek i po oglądać wózki bo nie mogę się na nic zdecydować i może coś się dla młodej kupię.
Musze męża namówić aby przyniósł z piwnicy łóżeczko i sprawdził które śruby pasuje aby dokupić i materac nowy tylko z tym kłopot bo nie wiem jaki teraz mam wziąć bo przy chłopakach miałam gryczany a teraz nie wiem

Hej laski :)

Mikado gratuluję dużego synka :* miłego grillowania :)
Iwilleatyou ja tam też widzę i Ciebie :) pomieszany jest, tylko kolor oczu i włosków .... ;)
Ja się cieszę bo maksiu ponoć jest bardzo do mnie podobny , mam nadzieję ze z Jaskiem też tak będzie :D

U mnie w nocy powiało....I tyle. Teraz czekam na załamanie pogody. Generalnie czuję sie do niczego. Dobrze ze mam kochanych chłopaków. Paweł wpadł po pracy zrobił obiadek i poleciał dalej, a maksio lata z o dkurzaczem i sciera i sprząta :)

U mine tak samo, jeszcze nikt mi nie powiedzial, ze syn podobny do mamy, wykapany tatus:)
Nie wykapany, tylko z pełnego wytrysku!! :D :*
1501665183-aaaaaa.jpeg
moj maz mi wczoraj wyslal jak sie nudził w pracy :) strasznie mi dogryza hehe bo franek to jego wierna kopia i mowi ze teraz hania bedzie tak samo :D
1501665344-aaaaaa.jpeg
1501665395-aaaaaa.jpeg
1501665447-aaaaaa.jpeg
przedstawiam dowody haha :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie podobny :) nawet jakby mała miała być znów podobna do ojca...no co Ci powiedzieć..ładne dzieci Twój mąż robi więc ja bym się nie martwiła ;)
Nie mam energii :D buty poprałam wszystkim :D są jak nowki, maz mi robi zakupy paznokciowe. Młody zaczal się wreszcie wiercic [emoji38][emoji4] Hanka u siebie ogląda bajke i robi laurki :D ja leże i ogladam dalej dzieciowe rzeczy ;) mam nawał siary normalnie, aż musialam wkładki włożyć
1501667605-aaaaaa.png

p19uflw1nv024jhl.png
A nie mówiłam? :)

reklama
Do góry