Super wiesciJa po wizycie, troszkę trwała ale wszystko w normie. Miałam jednak usg ale niestety mały był zbyt żywiołowy jak to dr stwierdziła i zdjęć ładnych nie mam, tyle co sama sobie popatrzyłam. Nawet odstające ucho pokazał ;-) dr twierdzi że ma uszy po mnie (?). Ma teraz 525g i już o 8 dni wyprzedza wielkością, z om 21t5d z usg 22t6d. No i kolejny raz potwierdzone że chłopak. ;-) Serducho też w normie, łożysko wyżej więc nic tylko się cieszyć, a ja teraz w parku pod drzewkiem na ławce siedzę ;-)
Z krwi w końcu TSH się bardzo ładnie unormowało (0,96), morfologia i mocz też nic szczególnego, jedynie jakiś nowy specyfik z żelazem dostałam. No i skierowanie na glukozę:-/
PS przepraszam jeśli chaotycznie napisane ale chciałam na szybko dać znać ;-)
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
@reniuszek z siana? Nieźle [emoji16] też bym nie wiedziała co z tym zrobić [emoji6].
Moja siostra 13 lat temu miała z trawy kokosowej, niby wtedy było to najlepsze tworzywo na materacyk na rynku.. Ale teraz podejrzewam, że się trochę już zmieniło.. Jestem zielona [emoji87].
Zresztą im bardziej się zagłębiam w produkty dla dzieci tym bardziej mam wrażenie, że nic nie wiem [emoji23][emoji16]. Samych wkładek laktacyjnych jest chyba jakieś 30 rodzai, można dostać zawrotów głowy od tego wszystkiego [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja siostra 13 lat temu miała z trawy kokosowej, niby wtedy było to najlepsze tworzywo na materacyk na rynku.. Ale teraz podejrzewam, że się trochę już zmieniło.. Jestem zielona [emoji87].
Zresztą im bardziej się zagłębiam w produkty dla dzieci tym bardziej mam wrażenie, że nic nie wiem [emoji23][emoji16]. Samych wkładek laktacyjnych jest chyba jakieś 30 rodzai, można dostać zawrotów głowy od tego wszystkiego [emoji6]
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja do lozeczka bede kupowac lateksowy materac.Nas czeka zakup pierwszego materacyka.. I totalnie nie wiem co jest najlepsze. Na pierwsze 3-4 miesiące mamy pożyczoną dostawkę do łóżka z nietypowym wymiarem materacyka więc tu zostawimy ten co nam pożyczono [emoji6]. Ale już do łóżeczka na trochę dłużej chciałabym jakiś lepszy materac [emoji6]. Sama wiem jaka to jest różnica w spaniu na takim zwykłym piankowym, a na sprężynowym..
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
spokojnie kochana :* Mój bąbel nie kiedy po 13 zaczyna ostro szaleć . Pamiętaj ,że taki maluszek w brzuchu bardzooo dużo śpiJa sie zaczynam martwić bo codziennie z rana mam rewolucje w brzuchu a dzisiaj jeszcze cisza do tej pory. Polozylam sie jakiś czas temu, żeby sie wsluchać i jeszcze dupa. Mam nadzieje, ze po prostu śpi jeszcze . wyjde na spacer z psem to może jak wrócę to będzie ruchliwy
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
super gratulacje !Ja po wizycie, troszkę trwała ale wszystko w normie. Miałam jednak usg ale niestety mały był zbyt żywiołowy jak to dr stwierdziła i zdjęć ładnych nie mam, tyle co sama sobie popatrzyłam. Nawet odstające ucho pokazał ;-) dr twierdzi że ma uszy po mnie (?). Ma teraz 525g i już o 8 dni wyprzedza wielkością, z om 21t5d z usg 22t6d. No i kolejny raz potwierdzone że chłopak. ;-) Serducho też w normie, łożysko wyżej więc nic tylko się cieszyć, a ja teraz w parku pod drzewkiem na ławce siedzę ;-)
Z krwi w końcu TSH się bardzo ładnie unormowało (0,96), morfologia i mocz też nic szczególnego, jedynie jakiś nowy specyfik z żelazem dostałam. No i skierowanie na glukozę:-/
PS przepraszam jeśli chaotycznie napisane ale chciałam na szybko dać znać ;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
bardzo ładny Ja tym razem odpuszczam baldachim Miałam przy 1 ciąży szybko kurz na nim osiadał to raz a dwa ,że jakoś mnie wkurzałZobacz załącznik 817262
Co myślicie o takim zestawie?
iwilleatyou
Fanka BB :)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie tego kurzu trochę się boję, ale wyprać chyba mozna.O właśnie, dobre pytanie [emoji6]. Jaki materac [emoji6]?
@Ankuś zestaw bardzo ładny [emoji7] ale ja sobie daruję baldachim.. Ładnie to wygląda ale masakrycznie zbiera kurz i nam w sypialni w zasadzie nie potrzebne jest odgrodzenie dziecka od światła [emoji6] rzadko kiedy tam przesiadujemy [emoji6]
@reniuszek z siana masz materacyk powiadasz? Ja z królika mam tyle siana że sama mogłabym taki spokojnie zrobić ^^ Hihihi
Rany mam tyle rzeczy do zrobienia a nie mam sił... Muszę ubranka rozmiarami sobie porozkładać, spisać co jest a czego nie ma, książki do antykwariatu zawieźć. Ech... Chyba rozplanuję po jednym wyzwaniu dziennie
Rany mam tyle rzeczy do zrobienia a nie mam sił... Muszę ubranka rozmiarami sobie porozkładać, spisać co jest a czego nie ma, książki do antykwariatu zawieźć. Ech... Chyba rozplanuję po jednym wyzwaniu dziennie
reklama