daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Zapraszamy! ;-)Mamy rodzine w myslenicach i jestesmy u nich z 2 razy do roku wiec kiedys sie wprosze na kawe [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy! ;-)Mamy rodzine w myslenicach i jestesmy u nich z 2 razy do roku wiec kiedys sie wprosze na kawe [emoji14]
Nie wykapany, tylko z pełnego wytrysku!! :*U mine tak samo, jeszcze nikt mi nie powiedzial, ze syn podobny do mamy, wykapany tatus
Faktycznie podobny nawet jakby mała miała być znów podobna do ojca...no co Ci powiedzieć..ładne dzieci Twój mąż robi więc ja bym się nie martwiłamoj maz mi wczoraj wyslal jak sie nudził w pracy strasznie mi dogryza hehe bo franek to jego wierna kopia i mowi ze teraz hania bedzie tak samoprzedstawiam dowody haha
A nie mówiłam?Nie mam energii buty poprałam wszystkim są jak nowki, maz mi robi zakupy paznokciowe. Młody zaczal się wreszcie wiercic [emoji38][emoji4] Hanka u siebie ogląda bajke i robi laurki ja leże i ogladam dalej dzieciowe rzeczy mam nawał siary normalnie, aż musialam wkładki włożyć
Haha dzieki musze mu przekazacNie wykapany, tylko z pełnego wytrysku!! :*
Faktycznie podobny nawet jakby mała miała być znów podobna do ojca...no co Ci powiedzieć..ładne dzieci Twój mąż robi więc ja bym się nie martwiła
A nie mówiłam?