Oj ja bym chciała być już po środa to już bliziutko. Ty znasz już płeć, także fajnieAle Wam zazdroszcze, że juz dzisiaj macie połówkowe A sama pewnie w środę, bedę do kibelka non stop z nerwów ganiać
reklama
Monia12390
Zaangażowana w BB
Środa już blisko, teraz to ja zazdroszcze, żs macie tak szybko połówkoweAle Wam zazdroszcze, że juz dzisiaj macie połówkowe A sama pewnie w środę, bedę do kibelka non stop z nerwów ganiać
Dzisiaj byłam też na badaniach żelaza, o godz 14 mam wyniki. @reniuszek a jaka Ty masz hemoglobine? I jakie normy?
Rossiczka
Moderatorka
mam nadzieję, że Ci sie unormuje. Jakie miałaś ostatnio wyniki ? Ja tak w ciazy z Tobiaszem miałam, że morfologia leciała na łeb i szyję... zresztą dopiero po dwóch latach od porodu anemii sie pozbyłamDzisiaj byłam też na badaniach żelaza, o godz 14 mam wyniki. @reniuszek a jaka Ty masz hemoglobine? I jakie normy?
M@gda
Moderatorka
Wpisz się w kalendarzDziewczyny udanych wizyt ja mam w poniedziałek zobaczymy co tam w brzuszku się dzieje
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Link do: Kalendarz - gdzie go szukać i jak obsługiwać
Z komputera działa jak zwykły excel
M@gda
Moderatorka
No i super, że się cieszy. Mój tez się bardzo cieszy. Tylko jeszcze zwiedziony jest, że ja mówię, że czuję orzeszka, a on jeszcze nieDziękuję kochana ja będę miała dzisiaj 4d, albo 3d ma dwie opcje, więc zobaczymy które włączy. Mam nadzieję poznać płeć i modlę się, żeby wszystko było dobrze, aby dzidzia zdrowa. Boję się strasznie. A mój mąż cieszy się jak głupi.
M@gda
Moderatorka
A ja trzymam kciuki za zdrowe bobo. A co będzie to będzie, mama i tak będzie kochaćMyślę, że dziś tak długo będziesz leżeć aż lekarz nie zajrzy Twojemu Maluszkowi między nóżki Powiedz lekarzowi, że baaardzo chcesz wiedzieć Trzymam kciuki za Dziewuszkę :*
M@gda
Moderatorka
Zaproponowałabym chusteczki, ale te z kolei u mnie są towarem deficytowymHaha ja już srałam za przeproszeniem trzy razy, a wizytę mam dopiero o godz. 20:20. Nie wiem czy mi papieru toaletowego starczy do wieczora haha trzymam kciuki kochana! Czekam na wieści.
M@gda
Moderatorka
Już powoli najwyższa pora na płeć. U mnie tata tak dopytuje, czy to Pan Orzeszek, czy Pani Orzeszkowa.Widzę, że nie tylko u mnie nie tak prosto zobaczyć płeć, bo maleństwo nie tak się układa. Mnie usg czeka 1 sierpnia i wtedy mam nadzieję, że w końcu się dowiem. 21 tydzień więc bym się ucieszyła gdyby się udało.
reklama
Monia12390
Zaangażowana w BB
U nas to samo. Cała rodzina czeka. Jedna babcia siedzi za granicą i chce rozpieszczać wnuczka lub wnusię i domaga się szybkiej odpowiedzi heh.Już powoli najwyższa pora na płeć. U mnie tata tak dopytuje, czy to Pan Orzeszek, czy Pani Orzeszkowa.