reklama
Cześć kobietki, widzę,że nie tylko ja mam przed wizytą zespół drażliwego ;P Na razie mam spokój bo wizyta dopiero 29.07.17. Dobrze,że mam detektor tętna, bo nie czuję jeszcze ruchów Ludzika, a przerwy między wizytami są takie długie...
I w ogóle biorę się za siebie, bo waga dziś bezczelnie pokazała 6kg na plusie, także muszę wystopować z dogadzaniem sobie słodyczowym.
I w ogóle biorę się za siebie, bo waga dziś bezczelnie pokazała 6kg na plusie, także muszę wystopować z dogadzaniem sobie słodyczowym.
Angella210
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach kobietki
@Millo Szybkiego powrotu do zdrowia.Mam nadzieje,że szybko Ci przejdzie.Dzisiaj odpoczywaj i wypoć się
@MagMag Nie ma to jak w domu Mam nadzieje,że wszystko będzie już ok.
Ja mam niespodziewanych gości-przyjeżdża chrzestny mojego męża i coś muszę naszykować a przede wszystkim muszę dom posprzątać.Mam taki bałagan,że szok.A sił coś dzisiaj nie mam do tego wcale.Ale nic trzeba się brać i już.
@Millo Szybkiego powrotu do zdrowia.Mam nadzieje,że szybko Ci przejdzie.Dzisiaj odpoczywaj i wypoć się
@MagMag Nie ma to jak w domu Mam nadzieje,że wszystko będzie już ok.
Ja mam niespodziewanych gości-przyjeżdża chrzestny mojego męża i coś muszę naszykować a przede wszystkim muszę dom posprzątać.Mam taki bałagan,że szok.A sił coś dzisiaj nie mam do tego wcale.Ale nic trzeba się brać i już.
Aaaależ im dobrze z Tobą <3 Żyć nie umierać Mój Ł się ostatnio buntuje i ciągle nie chce jeść Dwie buły do pracy, a potem wraca koło 17, je obiad i tyle. Twierdzi że jest pojedzony. Nie wiem może ja mam teraz jakieś skrzywienie na punkcie jedzenia, bo jem co chwilę i ciągle jestem głodna. Ostatnia szansa to ciasta. Do tego ma słabość, hihihihi I mi nie powie że się najadł ^^ Na ciasta ma drugi, osobny żołądekU mnie żeby zobaczyć płeć to szturchał Małą glowicą by sie przekręciła, aby mi zdjęcie mógł zrobić. Ja na tym zdjęciu nie widzę nic, a podobno powinnam widzieć wargi sromowe
@Eraja mój T. po trzech dniach z moim tatą ma 3,5 kg na plusie. Ja na wagę nie odważyłam sie nawet wejść.
Na codzień jestem spokojna, ale w dniu usg mam takie stresy. Mąż po usg zaprosił mnie na pizze także cieszę się mam nadzieję, że to mnie odstresuje.Dokładnie chłopy... aczkolwiek trzeba być dobrej myśli kochana nie trać wiary w to ze coś mogłoby być nie tak, dzieciaki to wyczuwają :* wiadomo że przez głowę przechodzą różne obawy, ale postaraj sie je odrzucić :* na pewno jest wszystko w porządku !! :*
Lekarz jest bardzo dobry, wizyta prywatna, więc mam nadzieję, że poświęci mi na tyle dużo czasu abyśmy dowiedzieli się jaka płećMoja Szwagierka tak zrobiła ostatnio. Była chyba z tydzień przed połówkowym na usg kontrolnym i powiedziała "Chcę znać płeć!" I leżała, leżała i leżała aż wypatrzył sisiora <3 Także liczę na to, że Twój lekarz też będzie skory do współpracy. Zwłaszcza że to połówkowe i to w 3D/4D
A widzisz to nawet nie wiem. Myślałam, że 4d ma jeszcze ładniejszy obraz.Dziewczyny poprawcie mnie jeśli się myle, ale czy 4D nie oznacza ze jest to po porstu 3D w czasie rzeczywistym stąd to 4D ?
Karolcia90
Fanka BB :)
Mój mąż to się w ogóle nie przejmuje usg. Nie bierze pod uwagę opcji, że coś mogłoby być nie tak. Ale ten jego spokój też dobrze na mnie wpływa [emoji6], raczej nie miałam zbyt dużego stresa przed usg [emoji6]. Jak mu powiedziałam, że kategorycznie muszę kupić koszulę do spania i klapki na ewentualne pójście do szpitala to uznał, że dramatyzuję (ale na zakupy mnie zabrał). Mam wrażenie, że dopóki go nie zabiorę na usg i nie zobaczy tej naszej kruszynki na ekranie to ta ciąża nadal jest dla niego abstrakcją [emoji6]. Bo póki co kopniaki odczuwam ja, a gdy tylko mąż przykłada dłoń to się malutka uspokaja [emoji6]. Do tej pory chyba tylko raz ją wyczuł jak się prężyła [emoji6].
@Rossiczka, tak 4d to taki podgląd 3d na żywo [emoji6]. Przynajmniej tak to rozumiem [emoji6].
I nadal się waham czy iść na usg z opcją nagrania 4d na płytkę [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Rossiczka, tak 4d to taki podgląd 3d na żywo [emoji6]. Przynajmniej tak to rozumiem [emoji6].
I nadal się waham czy iść na usg z opcją nagrania 4d na płytkę [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Ale Wam zazdroszcze, że juz dzisiaj macie połówkowe A sama pewnie w środę, bedę do kibelka non stop z nerwów ganiaćA widzisz to nawet nie wiem. Myślałam, że 4d ma jeszcze ładniejszy obraz.