Oni chyba nie zdają sobie sprawy z zróżnych zagrożeń. Dla Niego najważniejsze, że dzidzia kopie i że pozna płeć.. A ja mam milion obiekcji.@Ankuś bo chłopy takie są U mnie też jest tak co wizytę, ja się stresuje, a T szczęśliwy. Chociaż na genetycznym go nastraszyłam, bo nie zaprosiłam go do środka, a miałbyc (bawił się z biegającym po klinice Tobiaszkiem więc nie było sensu ich ściągać) więc jak wyszłam był blady bo sądził że coś nie tak skoro go nie zawołałam.
@Eraja w sobotę będe robić, bo w neidzielę mamy gości więc akurat fajna okazja Chociaż po wizycie mojego Taty powinnam natychmiastowo przejśc na dietę
reklama
Myślę, że dziś tak długo będziesz leżeć aż lekarz nie zajrzy Twojemu Maluszkowi między nóżki Powiedz lekarzowi, że baaardzo chcesz wiedzieć Trzymam kciuki za Dziewuszkę :*Nie wyjdę z gabinetu puki nie poznam płci sąsiadka mojej bratowej trzyma ciuszki dla mnie, za grosze chce sprzedać. Tylko dla dziewczynki, a że ciuszki podobno wypasione, to nie chciałabym jej blokować.
Haha ja już srałam za przeproszeniem trzy razy, a wizytę mam dopiero o godz. 20:20. Nie wiem czy mi papieru toaletowego starczy do wieczora haha trzymam kciuki kochana! Czekam na wieści.Jeszcze pod gabinetem....posram się tu zaraz
A tam dieta, co Ty gadasz, przecież śliczna jesteś :* Ja jem jak wariat ostatnio. Wczoraj wsunęłam 2 obiady xD@Ankuś bo chłopy takie są U mnie też jest tak co wizytę, ja się stresuje, a T szczęśliwy. Chociaż na genetycznym go nastraszyłam, bo nie zaprosiłam go do środka, a miałbyc (bawił się z biegającym po klinice Tobiaszkiem więc nie było sensu ich ściągać) więc jak wyszłam był blady bo sądził że coś nie tak skoro go nie zawołałam.
@Eraja w sobotę będe robić, bo w neidzielę mamy gości więc akurat fajna okazja Chociaż po wizycie mojego Taty powinnam natychmiastowo przejśc na dietę
Ja się jeszcze pobyczę z 30 min do godzinki i idę do kuchni
Monia12390
Zaangażowana w BB
Widzę, że nie tylko u mnie nie tak prosto zobaczyć płeć, bo maleństwo nie tak się układa. Mnie usg czeka 1 sierpnia i wtedy mam nadzieję, że w końcu się dowiem. 21 tydzień więc bym się ucieszyła gdyby się udało.
Rossiczka
Moderatorka
Tak obiektywnie ich podejście jest chyba lepsze. Po co się zamartwiać na zapas, mój T tak zawsze uważa. Na zmartwienia przychodzi czas jak coś faktycznie się dzieje, bo inaczej można oszaleć.Oni chyba nie zdają sobie sprawy z zróżnych zagrożeń. Dla Niego najważniejsze, że dzidzia kopie i że pozna płeć.. A ja mam milion obiekcji.
Chociaż rozumiem Ciebie doskonale bo ja też zawsze schizuje....
Dziękuję. Taki mam plan, leżeć i czekać. Uprzedze lekarza o swoim planie, co by się zastanowił czy chce mnie wpuścić do gabinetu Nie wiem czy nie jestem ostatnią pacjentka. Późno to badanie.Myślę, że dziś tak długo będziesz leżeć aż lekarz nie zajrzy Twojemu Maluszkowi między nóżki Powiedz lekarzowi, że baaardzo chcesz wiedzieć Trzymam kciuki za Dziewuszkę :*
reniuszek
Love in the knick of time
Dokładnie chłopy... aczkolwiek trzeba być dobrej myśli kochana nie trać wiary w to ze coś mogłoby być nie tak, dzieciaki to wyczuwają :* wiadomo że przez głowę przechodzą różne obawy, ale postaraj sie je odrzucić :* na pewno jest wszystko w porządku !! :*Oni chyba nie zdają sobie sprawy z zróżnych zagrożeń. Dla Niego najważniejsze, że dzidzia kopie i że pozna płeć.. A ja mam milion obiekcji.
Rossiczka
Moderatorka
reklama
Moja Szwagierka tak zrobiła ostatnio. Była chyba z tydzień przed połówkowym na usg kontrolnym i powiedziała "Chcę znać płeć!" I leżała, leżała i leżała aż wypatrzył sisiora <3 Także liczę na to, że Twój lekarz też będzie skory do współpracy. Zwłaszcza że to połówkowe i to w 3D/4DDziękuję. Taki mam plan, leżeć i czekać. Uprzedze lekarza o swoim planie, co by się zastanowił czy chce mnie wpuścić do gabinetu Nie wiem czy nie jestem ostatnią pacjentka. Późno to badanie.