reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzisiaj byłam też na badaniach żelaza, o godz 14 mam wyniki. @reniuszek a jaka Ty masz hemoglobine? I jakie normy?
mam nadzieję, że Ci sie unormuje. Jakie miałaś ostatnio wyniki ? Ja tak w ciazy z Tobiaszem miałam, że morfologia leciała na łeb i szyję... zresztą dopiero po dwóch latach od porodu anemii sie pozbyłam :(

Dziękuję kochana :) ja będę miała dzisiaj 4d, albo 3d ma dwie opcje, więc zobaczymy które włączy. Mam nadzieję poznać płeć i modlę się, żeby wszystko było dobrze, aby dzidzia zdrowa. Boję się strasznie. A mój mąż cieszy się jak głupi.
No i super, że się cieszy. Mój tez się bardzo cieszy. Tylko jeszcze zwiedziony jest, że ja mówię, że czuję orzeszka, a on jeszcze nie :)

Myślę, że dziś tak długo będziesz leżeć aż lekarz nie zajrzy Twojemu Maluszkowi między nóżki ;) Powiedz lekarzowi, że baaardzo chcesz wiedzieć :D Trzymam kciuki za Dziewuszkę :*
A ja trzymam kciuki za zdrowe bobo. A co będzie to będzie, mama i tak będzie kochać ;)

Haha ja już srałam za przeproszeniem trzy razy, a wizytę mam dopiero o godz. 20:20. Nie wiem czy mi papieru toaletowego starczy do wieczora haha :) trzymam kciuki kochana! Czekam na wieści.
Zaproponowałabym chusteczki, ale te z kolei u mnie są towarem deficytowym ;)

Widzę, że nie tylko u mnie nie tak prosto zobaczyć płeć, bo maleństwo nie tak się układa. Mnie usg czeka 1 sierpnia i wtedy mam nadzieję, że w końcu się dowiem. 21 tydzień więc bym się ucieszyła gdyby się udało.
Już powoli najwyższa pora na płeć. U mnie tata tak dopytuje, czy to Pan Orzeszek, czy Pani Orzeszkowa.

reklama
Do góry