reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzisiaj byłam też na badaniach żelaza, o godz 14 mam wyniki. @reniuszek a jaka Ty masz hemoglobine? I jakie normy?
mam nadzieję, że Ci sie unormuje. Jakie miałaś ostatnio wyniki ? Ja tak w ciazy z Tobiaszem miałam, że morfologia leciała na łeb i szyję... zresztą dopiero po dwóch latach od porodu anemii sie pozbyłam :(

Dziękuję kochana :) ja będę miała dzisiaj 4d, albo 3d ma dwie opcje, więc zobaczymy które włączy. Mam nadzieję poznać płeć i modlę się, żeby wszystko było dobrze, aby dzidzia zdrowa. Boję się strasznie. A mój mąż cieszy się jak głupi.
No i super, że się cieszy. Mój tez się bardzo cieszy. Tylko jeszcze zwiedziony jest, że ja mówię, że czuję orzeszka, a on jeszcze nie :)

Myślę, że dziś tak długo będziesz leżeć aż lekarz nie zajrzy Twojemu Maluszkowi między nóżki ;) Powiedz lekarzowi, że baaardzo chcesz wiedzieć :D Trzymam kciuki za Dziewuszkę :*
A ja trzymam kciuki za zdrowe bobo. A co będzie to będzie, mama i tak będzie kochać ;)

Haha ja już srałam za przeproszeniem trzy razy, a wizytę mam dopiero o godz. 20:20. Nie wiem czy mi papieru toaletowego starczy do wieczora haha :) trzymam kciuki kochana! Czekam na wieści.
Zaproponowałabym chusteczki, ale te z kolei u mnie są towarem deficytowym ;)

Widzę, że nie tylko u mnie nie tak prosto zobaczyć płeć, bo maleństwo nie tak się układa. Mnie usg czeka 1 sierpnia i wtedy mam nadzieję, że w końcu się dowiem. 21 tydzień więc bym się ucieszyła gdyby się udało.
Już powoli najwyższa pora na płeć. U mnie tata tak dopytuje, czy to Pan Orzeszek, czy Pani Orzeszkowa.

reklama
Do góry