Dziękuję ja też chciałam drewniany, ale bardzo trudny w utrzymaniu i mąż się uparł na imitacje betonu, także na żywo ładnie to wygląda.Pięknie [emoji7] zdecydowanie moje klimaty tylko blat w kuchni marzy mi sie z prawdziwego drewna jasniutki
reklama
Zinc
Fanka BB :)
Też nam się marzy wyprowadzka na wieś [emoji3]My dopiero zmienilismy mieszkanie ale już myślimy o kupnie starego domu na wsi i powolnym remoncie żeby nawet rok go remontować a nawet i dwa a mieszkanie wynająć wtedy. Ale zobaczymy, na razie oglądamy i szukamy
bebebe
Zaciekawiona BB
Dostałam wyniki beta hcg 3212. Jak dla mnie mega mało bo wg moich obliczeń jestem w 6tc i 2d
5 dni temu (21.04) miałam 507 i na kalkulatorze w internecie wychodzi, że przyrost prawidłowy... Myślicie, że jest ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
5 dni temu (21.04) miałam 507 i na kalkulatorze w internecie wychodzi, że przyrost prawidłowy... Myślicie, że jest ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
bebebe
Zaciekawiona BB
Tylko paracetamol. Apap jest ok. Zadne ibuprofeny, nie wolno.
Wpisana jestes do kalendarza? Wpisz sie prosze Bedziemy kibicowac kazdej wizycie!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na iphonie nie mogę się wpisać, próbowałam już z 3 razy....nie wiem dlaczego... spróbuje jeszcze na kompie może jutro [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bebebe
Zaciekawiona BB
Ty się nic nie martw, niejedna z nas byka walnie. Ale jakbyś nie napisała, że polski to nie jest twój ojczysty język, nigdy bym nie zgadła więc, serio - super. Tym bardziej, że polski jest dość trudnym językiem do nauczenia się dla obcokrajowców.
[emoji10][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Dziewczyny..od ok 2 h kluje mnie w dole plecow po lewej stronie, tak pulsuje dosc mocno..podejrzewam, ze to nerka..miala tak ktoras?
reniuszek
Love in the knick of time
Miałam tak w poprzedniej ciąży. Kucia pulsacje itp spowodowane rozciąganiem ścięgien i powiększaniem się macicy.Dziewczyny..od ok 2 h kluje mnie w dole plecow po lewej stronie, tak pulsuje dosc mocno..podejrzewam, ze to nerka..miala tak ktoras?
Rossiczka
Moderatorka
Super projekty , naprawdę bardzo w moim guście.Dziękuję ja też chciałam drewniany, ale bardzo trudny w utrzymaniu i mąż się uparł na imitacje betonu, także na żywo ładnie to wygląda.
Powiem tak my w mieszkaniu mamy drewniany blat i nigdy więcej. Teraz w nowym domu kamienny będzie. Z tym że u nas brak górnych szafek .
Mój mąż blat drewniany Ci miesiąc musi olejowac, żeby jako tak wyglądał.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Kinga Niwińska. Nie wiem czy ma swoją stronę. Ma dużo klientów i chyba droga pantoflową. My robimy nowocześnie i minimalistycznie. Bardzo fajnie nam zaprojektowała kuchnie i łazienkę. Jest bardzo praktyczna, zwraca uwagę na szczegóły. Ma fajny program 3d, wszystko pięknie widać. Wylicza każdy milimetr. Bierze 80 zł z metra. Mąż ma do Niej numer telefonu. Jakbyś chciała to mogę Ci podać.
Ja wlasnie nie lubie nowoczesnie tylko tak... sileska anielsko troche retro... wprowadziłam sie z miasta i nie przyniose miasta z powrotem do domu. Poszukam.w.necie moze robila cos jeszcze.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom