Ja jak maluszek wyrośnie z łóżeczka będę musiała kupić łózko piętrowe takie aby były 3 miejsca do spania już takie widziałam chyba że starszemu synowi kupi się taki fotel rozkładany ale do tego jeszcze daleko. Na razie mnie ten młodszy synek pyta kiedy będziemy dla dzidziusia rzeczy kupować i że będzie płakać i on będzie się zajmować dzidziusiem
reklama
Oj nie wiem czy jest czego zazdrościć, roboty dużo, na szczęście mamy projektantkę także dużo nam pomogła w wyborach.Zazroszcze my akurat po remoncie ale pokój córki będziemy remontować jak juz będzie rodzeństwo sie do niej wprowadzać
Rossiczka
Moderatorka
Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie wychodzić przez trzy, cztery miesiące na spacer, zwłaszcza że ostatnio zimy łaskawe sąPowiem Wam, że my nie będziemy kupować wózka na zimę. I tak Maleństwa na pewno będą maleńkie i będziemy je nosić w nosidełkach. Za wózkiem będziemy się rozglądać na wiosnę. Siostra obiecała, że jeśli jej chłopcy wyrosną to prezentuje nam swój. Ale to jeszcze się zobaczy. Jeśli chodzi o łóżeczko to zawsze marzyło mi się takie staromodne wiklinowe. Nawet jedno wypatrzyłam na olx, ale nie chce jeszcze kupować.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja też będę zmuszona od początku odprowadzać syna do przedszkola więc wózek niezbednyJa osobiście nie wyobrażam sobie nie wychodzić przez trzy, cztery miesiące na spacer, zwłaszcza że ostatnio zimy łaskawe są
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ankus przypomnij mi skad jestes. Ja tez musze sie z projektantka skontaktowac jakas.Oj nie wiem czy jest czego zazdrościć, roboty dużo, na szczęście mamy projektantkę także dużo nam pomogła w wyborach.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Warszawa. Bardzo fajna i profesjonalna kobieta. Jak coś dam kontakt.Ankus przypomnij mi skad jestes. Ja tez musze sie z projektantka skontaktowac jakas.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mieszkam na wsi, dwa domy mojej mamy, więc na pewno nie będziemy się kisić w domu. Jakiś tam wózek stoi u mamy w garażu, więc na tymczasem będzie.Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie wychodzić przez trzy, cztery miesiące na spacer, zwłaszcza że ostatnio zimy łaskawe są
Angella210
Ja jeszcze nic nie patrzyłam.Chyba jestem trochę przesądna Wózek też raczej będziemy kupować jakiś używany. Nie dawno wprowadziliśmy się do swojego domu i pokój dla dziecka dopiero będziemy robić
reklama
Millo
Ja poki co wszystko mam po 1 dzieckupo polowkowym zaczne obkupywac akcesoria,dodatki itp
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom