reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Pięknie [emoji7] zdecydowanie moje klimaty ;) tylko blat w kuchni marzy mi sie z prawdziwego drewna jasniutki ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Dziękuję :) ja też chciałam drewniany, ale bardzo trudny w utrzymaniu i mąż się uparł na imitacje betonu, także na żywo ładnie to wygląda.

reklama
Dostałam wyniki beta hcg 3212. Jak dla mnie mega mało bo wg moich obliczeń jestem w 6tc i 2d
5 dni temu (21.04) miałam 507 i na kalkulatorze w internecie wychodzi, że przyrost prawidłowy... Myślicie, że jest ok?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tylko paracetamol. Apap jest ok. Zadne ibuprofeny, nie wolno.

Wpisana jestes do kalendarza? Wpisz sie prosze :) Bedziemy kibicowac kazdej wizycie!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na iphonie nie mogę się wpisać, próbowałam już z 3 razy....nie wiem dlaczego... spróbuje jeszcze na kompie może jutro [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :) ja też chciałam drewniany, ale bardzo trudny w utrzymaniu i mąż się uparł na imitacje betonu, także na żywo ładnie to wygląda.
Super projekty , naprawdę bardzo w moim guście.
Powiem tak my w mieszkaniu mamy drewniany blat i nigdy więcej. Teraz w nowym domu kamienny będzie. Z tym że u nas brak górnych szafek .
Mój mąż blat drewniany Ci miesiąc musi olejowac, żeby jako tak wyglądał.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinga Niwińska. Nie wiem czy ma swoją stronę. Ma dużo klientów i chyba droga pantoflową. My robimy nowocześnie i minimalistycznie. Bardzo fajnie nam zaprojektowała kuchnie i łazienkę. Jest bardzo praktyczna, zwraca uwagę na szczegóły. Ma fajny program 3d, wszystko pięknie widać. Wylicza każdy milimetr. Bierze 80 zł z metra. Mąż ma do Niej numer telefonu. Jakbyś chciała to mogę Ci podać.

Ja wlasnie nie lubie nowoczesnie tylko tak... sileska anielsko troche retro... wprowadziłam sie z miasta i nie przyniose miasta z powrotem do domu. Poszukam.w.necie moze robila cos jeszcze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry